mlodyy Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 paski DAYCO sa w porównaniu do gatesa czy conti dużo chudsze
MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 skrab jak chcesz to puść mi VIN na PW - jutro będę w ASO to mogę się zorientować ile by kosztował komplet po znajomości - czasem coś kupuję i ceny nie są złe
skrab Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 skrab jak chcesz to puść mi VIN na PW - jutro będę w ASO to mogę się zorientować ile by kosztował komplet po znajomości - czasem coś kupuję i ceny nie są złe Poszło na pw [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 15:31_________________________________________________Pytałem sie jednego mechaniora to powiedział że za 750zł mi wymieni kompletny rozrząd na tych częściach co szła produkcja w a, wiec rozrząd 550 zł +wymiana 200 =750 zł
MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 cena chyba nie jest zła ja jak robiłem to chyba wyszło coś ok. 600 pln-ików (pomagałem DJ-owi )
skrab Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 cena chyba nie jest zła ja jak robiłem to chyba wyszło coś ok. 600 pln-ików (pomagałem DJ-owi ) Tak tylko czy te cześć nie jakaś kaszana ale myślę że nie produkują do takich aut chinszczyzny
MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 tak jak pisałem - jutro będzie pełne info
danu44 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 A ma może ktoś namiary Kolego rzuc okiem na tego linka. Szczegolnie na czas 3.50. Moze ci to pomoze w szukaniu przyczyny. [/url]PS. A tu dwa linki jak wymieniac rozrzad w TDI- VP i PD Moze sie komus przyda. Co prawda gosc mowi po Wegiersku. Ale mysle ze kazdy zrozumie o co chodzi.
skrab Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 A ma może ktoś namiary Kolego rzuc okiem na tego linka. Szczegolnie na czas 3.50. Moze ci to pomoze w szukaniu przyczyny. [/url] Dzieki DANA czyli przegrzanie nie przypominam sobie
danu44 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzieki DANA czyli przegrzanie nie przypominam sobie Podales tylko te pierwsza opcje, a co z druga...? Nic nie sugeruje, ale wszystko jest mozliwe... Pozdrawiam i zycze powodzenia w zmianie rozrzadu.. Dana
skrab Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzieki DANA czyli przegrzanie nie przypominam sobie Podales tylko te pierwsza opcje, a co z druga...? Nic nie sugeruje, ale wszystko jest mozliwe... Pozdrawiam i zycze powodzenia w zmianie rozrzadu.. Dana No dzięki wszystkiego najlepszego Szczęśliwego Nowego Roku wszystkich się też to tyczy :hi:
Musashi Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 myślę że nie produkują do takich aut chinszczyzny produkuja niedawno bralem pasek z ASO - Contitech. Przy takim uszkodzeniu nie ryzykowałbym i wymienił komplet.
audiomaniak Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 polecam contitech lub ruville i wymiana całości, dwa razy nie będziesz rozbierał i do tego dwa razy płacić
chriss Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wymieniam całość I to będzie najlepsza decyzja, przynajmniej będziesz spał spokojnie
skrab Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Stać mnie na audi to i na cały rozrząd też :polew: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 21:51_________________________________________________Przy sprzedaży będzie cały rozrząd wymieniony
Jordi Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wymienił bym na oryginalny, wcale nie jest droższe niż zamienniki a jednak co oryginalne to oryginalne. A przy aucie za kilkadziesiąt tyś pln, tysiąc za rozrząd to nie są wcale jakieś wielkie pieniądze. I no śpimy lepiej
skrab Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Rozrząd wymieniony 800 zł i wszystko Pozdrawiam wszystkich i Życze Wesołych Świąt dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi