Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKE] Nadpękniety pasek rozrządu dlaczego?????ale jaja!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skrab jak chcesz to puść mi VIN na PW - jutro będę w ASO to mogę się zorientować ile by kosztował komplet po znajomości :wink4: - czasem coś kupuję i ceny nie są złe :wink4:

Opublikowano

skrab jak chcesz to puść mi VIN na PW - jutro będę w ASO to mogę się zorientować ile by kosztował komplet po znajomości :wink4: - czasem coś kupuję i ceny nie są złe :wink4:

Poszło na pw :wink4:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 15:31_________________________________________________Pytałem sie jednego mechaniora to powiedział że za 750zł mi wymieni kompletny rozrząd na tych częściach co szła produkcja w :audi::a4fan: a, wiec

rozrząd 550 zł +wymiana 200 =750 zł :good:

Opublikowano

cena chyba nie jest zła :wink4: ja jak robiłem to chyba wyszło :mysli: coś ok. 600 pln-ików (pomagałem DJ-owi :decayed:)

Opublikowano

cena chyba nie jest zła :wink4: ja jak robiłem to chyba wyszło :mysli: coś ok. 600 pln-ików (pomagałem DJ-owi :decayed:)

Tak tylko czy te cześć nie jakaś kaszana ale myślę że nie produkują do takich aut chinszczyzny :mysli:

Opublikowano

A ma może ktoś namiary

Kolego rzuc okiem na tego linka. Szczegolnie na czas 3.50. Moze ci to pomoze w szukaniu przyczyny.

[/url]

PS.

A tu dwa linki jak wymieniac rozrzad w TDI- VP i PD

Moze sie komus przyda. Co prawda gosc mowi po Wegiersku. Ale mysle ze kazdy zrozumie o co chodzi.

Opublikowano

A ma może ktoś namiary

Kolego rzuc okiem na tego linka. Szczegolnie na czas 3.50. Moze ci to pomoze w szukaniu przyczyny.

[/url]

Dzieki DANA :good: czyli przegrzanie :mysli: nie przypominam sobie :decayed:
Opublikowano

Podales tylko te pierwsza opcje, a co z druga...?

Nic nie sugeruje, ale wszystko jest mozliwe...

Pozdrawiam i zycze powodzenia w zmianie rozrzadu..

Dana :)

Opublikowano

Podales tylko te pierwsza opcje, a co z druga...?

Nic nie sugeruje, ale wszystko jest mozliwe...

Pozdrawiam i zycze powodzenia w zmianie rozrzadu..

Dana :)

No dzięki wszystkiego najlepszego Szczęśliwego Nowego Roku wszystkich się też to tyczy :hi: :hi: :hi:
Opublikowano

myślę że nie produkują do takich aut chinszczyzny :mysli:

produkuja :decayed:

niedawno bralem pasek z ASO - Contitech. Przy takim uszkodzeniu nie ryzykowałbym i wymienił komplet.

Opublikowano

polecam contitech lub ruville i wymiana całości, dwa razy nie będziesz rozbierał i do tego dwa razy płacić :hi:

Opublikowano

Wymieniam całość :hi:

Opublikowano

Wymieniam całość :hi:

I to będzie najlepsza decyzja, przynajmniej będziesz spał spokojnie :wink4:
Opublikowano

Stać mnie na audi to i na cały rozrząd też :tongue4::polew: :polew: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 21:51_________________________________________________Przy sprzedaży będzie cały rozrząd wymieniony :wink4:

Opublikowano

Wymienił bym na oryginalny, wcale nie jest droższe niż zamienniki a jednak co oryginalne to oryginalne. A przy aucie za kilkadziesiąt tyś pln, tysiąc za rozrząd to nie są wcale jakieś wielkie pieniądze.

I no śpimy lepiej ;)

Opublikowano

Rozrząd wymieniony 800 zł i wszystko :good:

Pozdrawiam wszystkich i Życze Wesołych Świąt dzięki za pomoc