vauxhall95 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam.Chcialem sie upewnic,robilem ostatnio paska B6 2006 2.0TDI BKP Auto dotarlo do mnie w takim stanie(2 log od gory-zapieczone turbo)-ile ja sie nie naw....... zeby to wyjac wkoncu wyjalem wyczyscilem,gruszka fabryczne slady,sprawna,szczelna,sprezynuje.Wszystko zlozone jak nalezy i jazda probna,spore przeladowanie,ogladalem logi innych bkp i wygladaja praktycznie tak samo(spory overboost przy niskich obrotach) http://vaglog.rtnet.pl/patrykziomn11_66528.html 3 log od gory na 3 biegu 4 log-ostatni na 4 biegu
spanky Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam.Chcialem sie upewnic,robilem ostatnio paska B6 2006 2.0TDI BKP Auto dotarlo do mnie w takim stanie(2 log od gory-zapieczone turbo)-ile ja sie nie naw....... zeby to wyjac wkoncu wyjalem wyczyscilem,gruszka fabryczne slady,sprawna,szczelna,sprezynuje.Wszystko zlozone jak nalezy i jazda probna,spore przeladowanie,ogladalem logi innych bkp i wygladaja praktycznie tak samo(spory overboost przy niskich obrotach) http://vaglog.rtnet.pl/patrykziomn11_66528.html 3 log od gory na 3 biegu 4 log-ostatni na 4 biegu jest to normalne w tych silnikach ... niestety iznyznierowie nie przylozyli sie do map odpowiedzialnych za stabilizacje doladowania
vauxhall95 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 mysle zeby wydluzyc sztange,bo szkoda turbo
spanky Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 mysle zeby wydluzyc sztange,bo szkoda turbo takie przeladowanei w tym zakresie obrotow nie powinno miec mocno negatywnego wplywu na zywotnosc sprezarki , chco rumunki i tak z natury sa slabe
przemik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nie tylko map doladowania co tez map paliwa.... moja siostra ma blizniacze BKD i sprezarka zachowuje sie podobnie....
Rekomendowane odpowiedzi