Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 1Z] Silnik gaśnie po odpaleniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest to audi z 95r,odpalam normalnie,silnik odpali i natychmiast zgasnie.Myslałem,ze zawór na pompie ale to nie to,nie wiem co jest grane?

* wystrczy używać prefixu, z niego, wynika pojemność i rodzaj silnika (temat poprawiony) [Musasi]

Opublikowano

dzieje sie to od kilku tygodni.filtr wymieniem dzisiaj,czekam az zgasnie kontrolka immobielajsea i jest jak zle. ale po kilku odpaleniach zapaliwkoncu ichodzi dobrze

Opublikowano

bez VAGa się chyba nie obejdzie :)

Opublikowano

Witam ja mam tak samo od niedawna i wymieniłem filtr paliwa ale nic nie pomogło. Zdarza się to przeważnie na zimnym silniku bo później już pali elegancko.

Opublikowano

umnie byl problem z immobilajzerem jakies sterowanie chcieli za to 600zl a pojechalem do ninnego magika i omina to (podlonczyl na krotko czy cos takiego) wziol 30zl i teraz pali normalnie

Opublikowano

ja też tak miałem pojechałem do znajomego elektryka i wogule mi się niczym nie podłanczał poprostu rozebrał stacyjke dokładnie wyją z niej ten cały bajer co doniej wchodzi kuczyk i tam są dwa kabelki od imobilaizera przeczyścił je wd40 podociskał złożył i potem jak ta lala proponuje to samo zrobić trzymaj się narazie

Opublikowano

u mnie było tak ze jak samochód zgasł to mrugała lampka od immo i sprawa była jasna z czym jast problem