Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Klekotem nie da sie cicho.. Czepiasz sie Topor ..gratuluje nowego avatara ..bardzo ..osobliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 avatar taki ma byc:D a co do nowych pomysłow... to niedlugo foty;p na razie niczego nie zdradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 na razie niczego nie zdradzam Racja ..widze moja taktyka ..nic nie mówić schować głowe pod koc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 pod koc czy pod miotle jak kto woli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 pod koc czy pod miotle jak kto woli;) No to kręć panie ten cyrk...tylko pokazać efekty .. Rozumiem , że modzisz w stylistyce... endżajn narazie zostawiasz w spokoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 narazie stylistyka.... zeby potem jako tako to sie wszytsko odpyachało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Pewnie nie mozesz sie teraz nacieszyc odpychaniem po zalozeniu 15 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 zdecydowanie wole jazde na 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Cos o tym mi wiadomo skoro nie wytrzymalem i juz na zime przeszedlem na 17" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 bo jestes w goracej wodzie kompany;p szkoda aluminium na zime:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 bo jestes w goracej wodzie kompany;p szkoda aluminium na zime:D Lans musi być zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 ha!! wlasnie dorobilem sie nastepnogo rarytasika:D Zderzak S4 tyl:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Gratuluje nowego zderzaka Ale felgi fajne ....... miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 hehehe no fajne fajne.... w sumie jest mi ich troche zal;p bo B5 sie na nich idealnie prezentuje. ale na otarcie lez leca do mnie juz kolka z krakowa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Hehe szybko sie pocieszyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 jakies 25 min temu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 co tam żeś wymyślił? czy to jest top secret na razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 czy ja wiem czy top;p koła AVus S4;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 17" czy 18"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 17 od kolegi sokola;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi