topor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 jestem wyjebany jak bateryja... 4 godziny w kanale pod Dafem, i kolejne 4 nad dafem... ale ide po numer plastiku do mego monster Garage:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Auto super a poza tym to wrażenie robi te 165 stron... nieźle, pewnie sam spam w stylu mojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 jestem wyjebany jak bateryja... 4 godziny w kanale pod Dafem, i kolejne 4 nad dafem... ale ide po numer plastiku do mego monster Garage:d Ehhh sory ze glowe zawracalem, ja juz znalazlem jak pisasli chlopaki... w odpowiednim dziale dot. czesci. Pewnie za powno pisze i poszedles. Sory, wybacz.[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:26_________________________________________________ Nosb mówił żeby pytać w ASO VW, jest to "tajla" z passta poliftowego. Jak Topor poda numer to bedzie wiadomo ile kosztuje. A kosztuje ok 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 TOPOR, ta oslona komory silnika po stronie kierowcy dostepna jest w ASO, sprawdzales czy pod spodem jest jakis nr katalogowy czesci? Ladnie wygladala by Vka zabudowana i z drugiej strony. 3b0 119 487 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 TOPOR, ta oslona komory silnika po stronie kierowcy dostepna jest w ASO, sprawdzales czy pod spodem jest jakis nr katalogowy czesci? Ladnie wygladala by Vka zabudowana i z drugiej strony. 3b0 119 487 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 siema Topor ....i jak tam ?? kiedy do bydgoszczy zawitasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zawitam zawitam, jak ogarne temat samochodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nosb mówił żeby pytać w ASO VW, jest to "tajla" z passta poliftowego. Jak Topor poda numer to bedzie wiadomo ile kosztuje. po numerze własnie tyle kosztuje pochodzi z passata b5 vr5(w innych nie było), temat na battalionie w zime wałkowany, a w audi ta osłona nie występowała :gwizdanie: nawet w etce nie ma numeru dla audi[br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 01:03_________________________________________________ 3b0 119 487 u gajosa nówka sztuka 201zł http://sklep.gajos.com.pl/sklep/ i numer występuje w etce tylko z literka C przy silniku AZX jest jeszcze wersja podcieta z 4,0 o numerze 3B7119487 ceny od 164zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 kowi...w audi tez ta oslona była :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 kowi...w audi tez ta oslona była :gwizdanie: a w jakim modelu :?: bo rowniez bylem pewien, ze w Audi nie wystepowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 kowi...w audi tez ta oslona była :gwizdanie: W etce przejrzałem i nie ma numeru dla Audi A4 :gwizdanie: no chyba ze mówisz o jakimś A6, pamiętam w zime robiliśmy wielkie poszukiwania i nikt nie znalazł wersji z Audi, jest narysowana na schemacie ale brak numeru Ja sobie temat odpusciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 kowi...w audi tez ta oslona była :gwizdanie: a w jakim modelu :?: bo rowniez bylem pewien, ze w Audi nie wystepowala A6 3.0 ASN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 kowi...w audi tez ta oslona była :gwizdanie: a w jakim modelu :?: bo rowniez bylem pewien, ze w Audi nie wystepowala A6 3.0 ASN w tych silnikach jest nieco inna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 kowi...w audi tez ta oslona była :gwizdanie: a w jakim modelu :?: bo rowniez bylem pewien, ze w Audi nie wystepowala A6 3.0 ASN w tych silnikach jest nieco inna :gwizdanie: calkiem mozliwe... wizualnie na pierwszy rzut ok podobna a tak na marginesie... jaka felga do mojej b5. zaproponujcie cos tylko nie wyskakiwac z cenami z kosmosu. 18-19" myslalem o -Rial imola -RH AH turbo look -Mae -sportec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 jaka felga do mojej b5. zaproponujcie cos tylko nie wyskakiwac z cenami z kosmosu. 18-19" -sportec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 może Tomason albo TenzoR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Rial imola RH AH turbo look nawet robią robotę :gwizdanie: Mae to takie jak prawie keskin kt5? jesli tak to niezłe .... do merca i beemy sportec jeśli są ok technicznie to rezają suty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 a OZ Futura? ;( mam znow dramat jezeli chodzi o kola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi