Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

topor

Rekomendowane odpowiedzi

juz wiem .... hahahaha wiem wiem wiem

w spotach lubuskich napisales

chlopaki... w koncu zmieniam fure ba B6: :kox: :gwizdanie:

http://allegro.pl/item476866436_audi_a4_1996_2_8_v6_gaz_quattro.html

wiec pewnie sie tym zafascynowales i kupujesz ori przednie swiatla z b6

:polew::decayed::naughty::kox: :gwizdanie:

rozgryzles mnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 23:51_________________________________________________macie Pany;p i bez wybrykow natury mi tu prosze;p

ledgz5.jpg

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

wg mnie diody w b5/b6/b7 to nie to .....

delikatnie mowiac nie podoba mi sie to bo uwazam to za taki sam pomysl jak robic singleframe w b5/b6

moze jakbym zobaczyl na zywo to by mi sie to spodobalo ale nawet w projekcie 2fast4you mi sie to nie podobalo ( bialy avant zrobiony na rs4 )

a wlasnie o tym modzie mialem pisać, tylko mnie troche zmyliłeś bo mowiles ze bedziesz rezał przy przednich lampach, a nie dokladal nowe :gwizdanie:, w zderzaczku S4 moze to bedzie jakoś wygladać, choc sam bym sie w to nie pchal...

no na pewno nie malo... jutro jade do specow od Audi... moze cos zaradza, OBY!!!

niepotzrebny wydatek, tak mialbym juz skompletowane body S4..:/

no z progami to może być lipa sam wiesz po Nowaku :gwizdanie:, no ale powodzenia, ja mam troszke mniejsze plany, bo mi szkoda kaski w 95r. ładować, ty masz mlodsze auto takze, tylko powodzenia :naughty:

Topor a w silniczku nic nie dłubiesz :kox: choćby program :evil: A co do tego zderzaka tylnego od S4 czym on sie własciwie różni od polifta :mysli:

progi co jakis czas pojawiaja sie na niemieckim ebay... jedne juz nawet kupilem i po zakonvczeniu aukcji pier**** szwab napisal mi ze do polaczkow nie wysyla.

Poza tym u mnie w miescie jest facet co handluje czesciami do egzotycznych audikow. Od niego wciagnalem carbon, i mowi ze moze cos pokminic.

progi co jakis czas pojawiaja sie na niemieckim ebay... jedne juz nawet kupilem i po zakonvczeniu aukcji pier**** szwab napisal mi ze do polaczkow nie wysyla.

Poza tym u mnie w miescie jest facet co handluje czesciami do egzotycznych audikow. Od niego wciagnalem carbon, i mowi ze moze cos pokminic.

aha to chyba ze tak :wink4:. a zawias bedziesz wymieniał?

silniczek chcialbym dlubnac, tymbardziej ze jest juz przywrocony do idealu. Dziala jak powinien, ale na wszytsko brak pieniedzy:/

S4 EURO

fivewg2.jpg

S4 USA (rozni sie od zwyklego zderzaka poliftowego pomalowana dokladka)

sixzl1.jpg[br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 23:09_________________________________________________

aha to chyba ze tak :wink4:. a zawias bedziesz wymieniał?

tak. teraz mam niby chore 1BE... dla mnie zdecydowanie za wysoko. i mierze w jakies -40/35mm

dokładnie kowi.. :sick3:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 13:27_________________________________________________ale tez nie jest zly

Ten zderzaczek Euro jest :kox: a ten z USA to zwykły polift po wizycie u lakiernika :naughty:

no taka roznica w zderzakach;) -na marzec planuje juz wyjechac S4 z garazu;p [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 13:32_________________________________________________ruszyło sie audio:D bedzie zmieniarka:D :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 12:44_________________________________________________dzisiaj odebralem moja mala paczke z niemiec:D

mała rzecz a cieszy;)

funka4jq5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...