topor Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 wypierdole go na zbity pysk... :/ a jak nie zegarek to co innego?
aju Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 może przeładowanie od zapieczonych łopatek się zaczyna
topor Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 hmmm i tak turbo zaraz inne wkladam.
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Ale dla pewnosci mozesz sprawdzić bo moze zaworek daje sie we znaki albo jakaś inna plaga po zimie :gwizdanie:
aju Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 przeładowanie masz bo się niunia wkurza że jej za małe "buciki" kupiłeś :gwizdanie:
topor Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 juz jest okejas;) wskaznik jest do d*py, trzeba sie w VDO zaopatrzec albo Greddy. tak na marginesie, moja niunia zachwycona z 18" z nowego rozrzadu, hamulcow, poduszek pod silnik, przekladni i drązkow. w srode nastepne mody... tzn turbawka i wywalenie srodkowego tlumika.
SoMeS Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 juz jest okejas;) wskaznik jest do d*py, trzeba sie w VDO zaopatrzec albo Greddy. tak na marginesie, moja niunia zachwycona z 18" z nowego rozrzadu, hamulcow, poduszek pod silnik, przekladni i drązkow. w srode nastepne mody... tzn turbawka i wywalenie srodkowego tlumika. rezaj rezaj to się pogonimy
aju Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 hamulcow u mnie już leży zestawik 312mm tylko na razie brak czasu na rezanko czy oddanie nawet do warsztatu
Michał Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 juz jest okejas;) wskaznik jest do d*py ;( ;( ;( ;( ;( ...nawet mi ku**a nie mów
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 juz jest okejas;) wskaznik jest do d*py ;( ;( ;( ;( ;( ...nawet mi ku**a nie mów W hooja walą te wskazniki Czyli teraz wszystko wychodzi :gwizdanie: dobrze ze sie nie napalałem na wskażnik od davidsa Teraz juz wiadomo dlaczego Somesowi 1,7bara dmuchało Topor zrób logi bedziesz wiedział ile dmucha 1 mbar = 0.001 bar
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 mi teraz awx tez podmucha 1.7 Bara na tym wskazniku ale ogolnie laduje 1.5 caly czas czasem jak depne to do 1.7 dochodzi. Mi to sie zaczyna wydawać że cos tu jest przekombinowane z tymi wskaźnikami ciekawe ile u mnie by pokazał Davids u Ciebie pewnie dmucha 1,45 bara
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kowi pier**lisz że aż głowa boli jak tu jeden za drugim zaczyna pisac że cos nie tak na tych wskaźnikach im pokazuje to wnioskuje sobie że cosnie teges z nimi matematyki nie oszukasz
Cristoforo Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 słyszeliście o wskazniku SRTL Boost z pamięcia z ustawieniem itd. zajebicha zabawka bawiłem sie dzisiaj kolega, który robi autka także dla sportu ma w swoim WRX bede zamawiał u niego nie wiem ale cena chyba 450zł nie miał dzisaiaj za bardzo czasu wiec sie dowiem więcej
SoMeS Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kowi pier**lisz że aż głowa boli jak tu jeden za drugim zaczyna pisac że cos nie tak na tych wskaźnikach im pokazuje to wnioskuje sobie że cosnie teges z nimi matematyki nie oszukasz najwyższą wartość na ostatnich logach mam 2407 a wiesz że zmagam się z nieszczelnościami ile to?
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kowi pier**lisz że aż głowa boli jak tu jeden za drugim zaczyna pisac że cos nie tak na tych wskaźnikach im pokazuje to wnioskuje sobie że cosnie teges z nimi matematyki nie oszukasz najwyższą wartość na ostatnich logach mam 2407 a wiesz że zmagam się z nieszczelnościami ile to? 1,4 Ma ktos na forum jakis wskaźnik z tych droższych co Cristoforo wymienił moze to w tym tkwi pies pogrzebany
SoMeS Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 1,4 Ma ktos na forum jakis wskaźnik z tych droższych co Cristoforo wymienił moze to w tym tkwi pies pogrzebany czyli dobrze mi pokazuje wcześniej jechał lepiej i pokazywało więcej... dlatego chciałbym w tym oto miejscu obalić Twoją teorię
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 1,4 Ma ktos na forum jakis wskaźnik z tych droższych co Cristoforo wymienił moze to w tym tkwi pies pogrzebany czyli dobrze mi pokazuje wcześniej jechał lepiej i pokazywało więcej... dlatego chciałbym w tym oto miejscu obalić Twoją teorię sam juz nie wiem jak to jest Skoro zakładamy ze seria jeździ na 0,9bara co w żądanym doładowaniu przez ECU zakłada 1948 to u ciebie na logach musiało by wyskoczyć 2700 w żądanym ale tego nie jest w stanie wykrzesać na długo ori turbinka AFN na taki okres jak u ciebie była używana jak stroiłeś softa teraz to kwestia korekty pod BRD no chyba że byś miał przeładowanie ale to tez przecież wtedy nie chce jechać tak jak trzeba <- wiem bo mam u siebie ładowała głupia 2570 Topor jak tam klapa :naughty: byl test wskaznikow na forum i wyszlo ze wszystkie dobrze wskazuja [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 13:01_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t39593.0.html;highlight=test+wskaznika znam chodzi tu tylko dlaczego wartosć w logach nie pokrywa sie z faktycznym wskazaniem na boostcie, trza by speca spytać jakiegos
Rekomendowane odpowiedzi