Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypierdole go na zbity pysk... :/ a jak nie zegarek to co innego?

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może przeładowanie od zapieczonych łopatek się zaczyna

Opublikowano

:vaglogi:

:decayed:

Opublikowano

hmmm i tak turbo zaraz inne wkladam.

Opublikowano

Ale dla pewnosci mozesz sprawdzić :cool1: bo moze zaworek daje sie we znaki albo jakaś inna plaga po zimie :gwizdanie:

Opublikowano

kuzwa, zaworek tez jest nowy.

Opublikowano

przeładowanie masz bo się niunia wkurza że jej za małe "buciki" kupiłeś :gwizdanie:

Opublikowano

juz jest okejas;) wskaznik jest do d*py, trzeba sie w VDO zaopatrzec albo Greddy.

tak na marginesie, moja niunia zachwycona z 18" :polew: z nowego rozrzadu, hamulcow, poduszek pod silnik, przekladni i drązkow.

w srode nastepne mody... tzn turbawka i wywalenie srodkowego tlumika. :)

Opublikowano

juz jest okejas;) wskaznik jest do d*py, trzeba sie w VDO zaopatrzec albo Greddy.

tak na marginesie, moja niunia zachwycona z 18" :polew: z nowego rozrzadu, hamulcow, poduszek pod silnik, przekladni i drązkow.

w srode nastepne mody... tzn turbawka i wywalenie srodkowego tlumika. :)

rezaj rezaj to się pogonimy :decayed:
Opublikowano
hamulcow

u mnie już leży zestawik 312mm :naughty:

tylko na razie brak czasu na rezanko czy oddanie nawet do warsztatu

Opublikowano

juz jest okejas;) wskaznik jest do d*py

;( ;( ;( ;( ;( ...nawet mi ku**a nie mów :co:

Opublikowano

juz jest okejas;) wskaznik jest do d*py

;( ;( ;( ;( ;( ...nawet mi ku**a nie mów :co:

W hooja walą te wskazniki :polew:

Czyli teraz wszystko wychodzi :gwizdanie: dobrze ze sie nie napalałem na wskażnik od davidsa :song: Teraz juz wiadomo dlaczego Somesowi 1,7bara dmuchało :decayed: Topor zrób logi bedziesz wiedział ile dmucha :wink4: 1 mbar = 0.001 bar

Opublikowano

mi teraz awx tez podmucha 1.7 Bara na tym wskazniku :mysli: ale ogolnie laduje 1.5 caly czas czasem jak depne to do 1.7 dochodzi.

Mi to sie zaczyna wydawać że cos tu jest przekombinowane z tymi wskaźnikami :decayed: ciekawe ile u mnie by pokazał :decayed::kox: Davids u Ciebie pewnie dmucha 1,45 bara

Opublikowano

Kowi pier**lisz że aż głowa boli :naughty:

Opublikowano

:decayed: jak tu jeden za drugim zaczyna pisac że cos nie tak na tych wskaźnikach im pokazuje to wnioskuje sobie że cosnie teges z nimi :wink4: matematyki nie oszukasz :polew:

Opublikowano

słyszeliście o wskazniku SRTL Boost z pamięcia z ustawieniem itd.

zajebicha zabawka :kox: bawiłem sie dzisiaj

kolega, który robi autka także dla sportu ma w swoim WRX

bede zamawiał u niego :kox:

nie wiem ale cena chyba 450zł

nie miał dzisaiaj za bardzo czasu wiec sie dowiem więcej

Opublikowano

:decayed: jak tu jeden za drugim zaczyna pisac że cos nie tak na tych wskaźnikach im pokazuje to wnioskuje sobie że cosnie teges z nimi :wink4: matematyki nie oszukasz :polew:

najwyższą wartość na ostatnich logach mam 2407 a wiesz że zmagam się z nieszczelnościami :wink4: ile to? :cool1:
Opublikowano

najwyższą wartość na ostatnich logach mam 2407 a wiesz że zmagam się z nieszczelnościami :wink4: ile to? :cool1:

1,4 :wink4: Ma ktos na forum jakis wskaźnik z tych droższych co Cristoforo wymienił :mysli: moze to w tym tkwi pies pogrzebany :mysli:

Opublikowano

1,4 :wink4: Ma ktos na forum jakis wskaźnik z tych droższych co Cristoforo wymienił :mysli: moze to w tym tkwi pies pogrzebany :mysli:

czyli dobrze mi pokazuje :wink4: wcześniej jechał lepiej i pokazywało więcej... dlatego chciałbym w tym oto miejscu obalić Twoją teorię :decayed:
Opublikowano

czyli dobrze mi pokazuje :wink4: wcześniej jechał lepiej i pokazywało więcej... dlatego chciałbym w tym oto miejscu obalić Twoją teorię :decayed:

:decayed: sam juz nie wiem jak to jest :mysli:

Skoro zakładamy ze seria jeździ na 0,9bara co w żądanym doładowaniu przez ECU zakłada 1948 to u ciebie na logach musiało by wyskoczyć 2700 w żądanym ale tego nie jest w stanie wykrzesać na długo ori turbinka AFN na taki okres jak u ciebie była używana jak stroiłeś softa teraz to kwestia korekty pod BRD :wink4: no chyba że byś miał przeładowanie ale to tez przecież wtedy nie chce jechać tak jak trzeba <- wiem bo mam u siebie :wallbash: ładowała głupia 2570 :blink:

Topor jak tam klapa :naughty:

:naughty: :naughty: byl test wskaznikow na forum i wyszlo ze wszystkie dobrze wskazuja :wink4:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 13:01_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t39593.0.html;highlight=test+wskaznika

znam :pleasantry: chodzi tu tylko dlaczego wartosć w logach nie pokrywa sie z faktycznym wskazaniem na boostcie, trza by speca spytać jakiegos :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...