Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pany, w pon sciagam turbine, co mi jest dokladnie potrzebne do montazu nowej... jakas flansza, cus? kolektor wydechowy zostaje stary czy tez inny musi podejsc?

Topor zanim ściagniesz to zaopatrz sie w graty do jej montazu

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_wymiana_turbiny_na_awx-t80069.0.html

bo tak to tylko unieruchomisz sobie autko :tongue4:

dokładnie :good:

ja dzisiaj odkryłem że poszła mi uszczelka na odprowadzeniu oleju od turbo i musiałem sobie nową wyciąć :tongue4:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

noooo i o to mi chodzilo;) w pon jade do Aso po tajle;)

Opublikowano

:good:

awx w końcu?

Opublikowano

ta :good:

Opublikowano

będziesz żałował :wink4:

Opublikowano

będziesz żałował :wink4:

Nie będzie hybrydka też daje rade :decayed: no chyba że trafi na tą "gorszą" ale gwara jest :good:

Opublikowano

no chyba że celuje w 150-160 kuca :wink4:

Opublikowano

Jak dobrze zgra tą turbinke z gratami to ma ponad 170 :good: kwestia ropki tylko :decayed:

Opublikowano

Jak dobrze zgra tą turbinke z gratami to ma ponad 170 :good: kwestia ropki tylko :decayed:

niby racja ale nie pchałbym się na hybrydzie w takie coś :gwizdanie:
Opublikowano

bedzie hybrda... i bedzie 160-170 koni i koniec. :)

Opublikowano
bedzie hybrda... i bedzie 160-170 koni i koniec.

dobrze gadasz NIESTETY bo później brak mobilizacji do dalszych modów, robią się duże koszta a małe efekty

Opublikowano

no dokladnie, scigal sie z nikim nie bede, chodzi mi o mila i dynamiczna jazde, nic wiecej.

Opublikowano

no dokladnie, scigal sie z nikim nie bede, chodzi mi o mila i dynamiczna jazde, nic wiecej.

no niby tak bo tu nie o to chodzi jak się ma 1.9 w klekocie pod maską.. :wink4:

ale czasem fajnie jest na światłach utrzeć nosa jakiemuś cwaniakowi co z zewnątrz ma samochód teoretycznie mocniejszy :naughty:

Opublikowano

hmmm nie mam takich ciagat zeby scigac sie od swiatel do swiatel;) jesli juz to nagrywane cwiartki z kolezkami;) poza tym szkoda auta przy takim napierdzilaniu;p od czasu do czasu czemu nie:D dlatego sadze ze hybryda spokojnie wytarczy.... poza tym do konca roku planuje kupic inne autko i tam mechanika bedzie grzebnieta:) aaa moj pazdzioch oczywiscie zostanie;)

tak btw... od dziisaj na letnich:D

Opublikowano

Topor..które zdjęcia są aktualne bo się pogubiłem :confused4: ?

Opublikowano

poki co tylko pierwsze na pierwszej stronie.

Opublikowano

poki co tylko pierwsze na pierwszej stronie.

Weź no przysiądź do tego pierwszego posta i zrób tam porzadek bo u Ciebie było zmian ale cos znaleść to ciezko :tongue4:

Opublikowano

Weź no przysiądź do tego pierwszego posta i zrób tam porzadek bo u Ciebie było zmian ale cos znaleść to ciezko :tongue4:

nazwij to po imieniu :decayed: że ma BURDEL w pierwszym poście :tongue4:

I te foty to dobrze by było gdyby były miniaturkami, a nie trzeba "godzinę" czekać aż się wszystkie wczytają :decayed:

Opublikowano

rafalekx - jaką masz prędkośc neta? :decayed:

Topor - aktualne fotki na koniec posta - powinieneś zachęcic potencjalnego nowicjusza, do przeglądnięcia wszystkich zdjęc, chociaż niektórzy tak robią i pamiętam pytania typu "dlaczego przesiadłeś się z rs6 na avus 17"" :kox:

Opublikowano

rafalekx - jaką masz prędkośc neta? :decayed:

:naughty: Oj śmieję się z tą "godziną", a neta mam czasami 2 mega, a czasami 10-20 :naughty: To zależy gdzie przebywam :decayed:

Mi to kompletnie nie przeszkadza :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...