topor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 bankowo i tak lepiej od TDIka;p
rafalekx Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 topor... foty konkret, do kalendarza je! A samochód taki sobie...
topor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dzieks;p rafał -fotki lekko tkniete PS. Mozna juz czy nadal niet? [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:10_________________________________________________dobra, tak btw... kilka nowych fotek w pierwszym poscie;)
rafalekx Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dzieks;p rafał -fotki lekko tkniete PS. Mozna juz czy nadal niet? Można Jak coś masz mój głos Jeśli mi nie uda się jakiejś sesji zrobić A no i popraw sobie ramię wycieraczki od strony kierowcy, bo chyba trochę zbyt wysoko leży - nie jest równo z tą od pasażera Wiem czepiam się, ale mnie to wqrwia, jak ktoś ma je nie tak jak trza A poza tym kurka fajnie wygląda ten Twój kibel Ale klapę pomaluj A no i gdzie zakupiłeś naklejeczkę dope? :gwizdanie: A no i widzę ten sam zapach w samochodzie co u mnie... wunderbaum black classic
topor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wycieraczki mozliwe ze lekko krzywo załozylem bo osttnio sciagałem;p klapa koniecznie do malowania, w Aso juz zamowiony emblem OOOO bo clean ass mi sie nie widzi. Naklejke DOPE wyciał mi ploterem koles, a co do choinki to czarna jest naj;)
aju Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 bo clean ass mi sie nie widzi. bo TY miętki jesteś
rafalekx Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wg mnie clean ass wygląda przy tej klapie bardzo fajnie Wsio ok panie toporku, wsi nie ma
topor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 bo clean ass mi sie nie widzi. bo TY miętki jesteś jeden woli kredki, drugi zas mazaki:D ale jescze temat do przemyslenia jak klapa pojdzie w kolor to i bedzie sad ostateczny:D
aju Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dla mnie clean ass to jak Cipka u kobiety nie ale wiem że ty lubisz mazaki.... jednak przypatrz się jej jaka jest piękna USA bez znaczka :gwizdanie: piękna
topor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra Aju, zgwałciles mnie .... bedzie clean us ass pussy;p
Armi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Za mała gleba i tył trochę w górze :gwizdanie: Teraz jak mam 40/60 to mi się poprzestawiało i 1be wygląda dla mnie jak seryjny zawias.
Nowak_zg Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Za mała gleba i tył trochę w górze :gwizdanie: Teraz jak mam 40/60 to mi się poprzestawiało i 1be wygląda dla mnie jak seryjny zawias. czyli przd masz zglebiony o 40mm a tyl o 60mm ... o kurde ... auto jak stoi to i tak wyglada jakby startowalo :gwizdanie: a co do topora fotek: to papier robil ?
topor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Za mała gleba i tył trochę w górze :gwizdanie: Teraz jak mam 40/60 to mi się poprzestawiało i 1be wygląda dla mnie jak seryjny zawias. czyli przd masz zglebiony o 40mm a tyl o 60mm ... o kurde ... auto jak stoi to i tak wyglada jakby startowalo :gwizdanie: a co do topora fotek: to papier robil ? tia:D [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:43_________________________________________________tak na marginesie dzisiaj doszła flansza Awx/AVG za co dziekuje naszemu forumowemu dostawcy:D a w Aso zamowilem dzisiaj uszcelke scieku oleju, uszcelke turbo/wydech, usczelke kol wydechowego i spinke do turbiny;)
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 S4 b6 bez kompressora czy turbo nie jedzie, ale za to ładnie brzmi no to moze w czerwcu ustawimy sie na kresce :gwizdanie: Topor jest
Rekomendowane odpowiedzi