Opublikowano 24 Marca 200818 l witam......... mam takie pytanko co to znaczy a4 podkreslone na czerwono........pozdrawiam
Opublikowano 24 Marca 200818 l witam......... mam takie pytanko co to znaczy a4 podkreslone na czerwono........pozdrawiam Oznacza to chyba tylko inwencje tworcza wlasciciela..
Opublikowano 24 Marca 200818 l jak dla mnie to podkreślenie to jest jakieś 15 koni więcej - profi tuning
Opublikowano 24 Marca 200818 l Autor ... no wniewiem juz takiego kupilem moze kupilem jakas inna wersje sa biale zegary kierownica od S-line czrna podsofitka kubelkowe fotele a to podkreslenie jest pod znaczkiem czerwone a napis a4 jest srebrne
Opublikowano 24 Marca 200818 l fotki jakieś wrzuć, zobaczymy może to jakaś wersja na zamówienie robiona :> :> :>
Opublikowano 24 Marca 200818 l może to jakaś wersja na zamówienie robiona :> :> :> Nie bądź złośliwy może to na poważnie SE
Opublikowano 24 Marca 200818 l wygląda ładnie ale jak na mój gust Oznacza to chyba tylko inwencje tworcza wlasciciela..
Opublikowano 24 Marca 200818 l Autor :>hi hi nie nabijajcie sie szukalem auta pol roku i widzialem tylko dwie sztuki z takim znaczkiem mie kupilem a uta ze wzgledu na znaczek.A ze takie cos juz posiada to myslalem ze na forum bedzie ktos w stanie mi powiedziec co to oznacza.........pozdro
Opublikowano 24 Marca 200818 l W stanach kazdy dealer ma swoje naklejki.. Moze tu tak samo.. czerwony znaczek okresla konkretnego dealera..
Opublikowano 25 Marca 200818 l Ale jazda pierwszy raz coś takiego widzę... Ale jak to się ładnie zgrywa z napisem wyżej, znaczy koniec i początek idealnie pod brzegami napisu... Dziwne to... A jakie Ty tam masz wyposażenie? Jakiś ostry wypas? Skąd pochodzi autko? Z jakiego kraju? Może to oznaczenie końca produkcji? Albo wadliwych modeli hyhy Zrób fotkę całej tylnej części autka zobaczymy jak to wygląda z daleka, może to będzie jakiś nowy sposób na modyfikację autek
Opublikowano 25 Marca 200818 l Dajcie juz chłopakowi spokój zapytał grzecznie a tu taka szydera :laghing2: