Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 raz dwa trzy mi tu konkretnie pisac a nie glupoty wam w glowie a tak apropo to jak ktos chce Kobiety niech zabiera przydadza sie a reszta pojedzie na disco :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 proponuje ustalić czy jedziemy z kobietami czy nie :?: wazne bedzie przy wpłatach, ilosci rezerwacji itd najlpiej niech ludzie piszą - TYLKO SZCZERZE czy na wyjazd jadą z kobietami mam na myśli tak jak zdeniu napisał od razu, że jedzie z kobieta i jest git ja swojej powiedziałem, ze jeszcze nie wiem czy jadą kobiety wiec czeka spokojnie na ustalenia forumowe
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 na 99% jade sam chociaz przydalby mi sie kierowca/kierowniczka znaczy
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ja tak jak mowilem jade sam Kobiete mam dosc czesto a taki zlot to 2 razy do roku tylko :mrgreen: [ Dodano: 01-11-2006, 22:41 ] na 99% jade sam chociaz przydalby mi sie kierowca/kierowniczka znaczy jak sam a Zakazana przeciez to tez klubowiczka
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 właśnie o takie deklaracje mi chodziło - dziex Panowie :!: na 99% jade sam nie będzie Karolinki :?: buuu
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ja swojej powiedziałem, ze jeszcze nie wiem czy jadą kobiety wiec czeka spokojnie na ustalenia forumowe No własnie..moja sie pyta czy jadą bo jak jadą to też chce:(
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 wiedzialem ze po mazurach to nie bedzie cie chciala samego puscic ... to po obejrzeniu mojego filmu i zdjatek rozwodowych :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 ja nie ukrywam ze wyjazdy integracyjne są po to by sie zabawic... i naprawde w jakiś sposób można czuć sie skrępowanym w towarzystwie kochanej żony - a tym bardziej Ona może czuć sie skrępowana jak widzi meża dającego ostro czadu...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 A ja biorę moja kobiałkę, i zamawiam 2 osobowy pokój jakby co..... PS: Ja już mówiłem jakie jest moje hobby w odpowiednim poście "Na luzie" więc rozumiecie .... :) 8)
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Dzwoniłem właśnie i rozmawiałem Cena za nocleg z wyżywieniem 50zł . Z rezerwacją na termin , który nas intereuje , nie będzie raczej problemu , tylko trzeba jeszcze sprawdzić kiedy kończą się ferie zimowe , bo wtedy mają największy młyn.Trzeba będzie wpłacić zaliczkę za rezerwcje.Co do kuligu to Pani się dowie o aktualne ceny.Dostałem też ares ich nowej strony www.pensjonattrojstyk.pl .Także zaraz poszukam info o feriach zimowych i możemy zacząć działać z rezerwacją Sprawdziłem i ferie zimowe kończą się 25 lutego.Także chyba trzeba będzie nasz termin przesunąć , bo w czasie ferii nie ma szans na miejsca.Pierwszy weekend po feriach to 2.3.4 marca
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 2.3.4 marca a wtedy to bedzie jeszcze snieg :?:
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 2.3.4 marca a wtedy to bedzie jeszcze snieg :?: Przeca to som góry , to chybo bedzie.Hej.
Gość Murzyn Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Hugo napisał/a: 2.3.4 marca a wtedy to bedzie jeszcze snieg :?: to moze lepiej przed feriami??
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Hugo napisał/a: 2.3.4 marca a wtedy to bedzie jeszcze snieg :?: to moze lepiej przed feriami?? Czyli przed 15 stycznia
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 oj na to raczej nikt nie pojdzie bo sesje sie zaczynaja chociaz zaraz po nowym roku
Pikuś Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Niech ktos zadzwoni i dowie sie o wolne terminy i wybierzemy. :razz:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 f*ck, to teraz ferie trwaja 1,5 miesiaca?? :shock:
Rekomendowane odpowiedzi