Reggi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Się zobaczy i tak wolę Pepsi. Ok... to tak jakbyś pił Pepsi ze szklanej butelki i z puszki
insane_Infinity Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 to tak samo jak bzykać laskę przez kondoma i jak bez ...haha ot takie porównanie . Ja polecam pokrycie carbonem u tego ziomka co podałem..robi profi robotę
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dzwoniłem do niego..niestety w kwestii kierownic koleś leży
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 dużo zachodu jest żeby samemu zrobić sobie takie listwy? wszystkie potrzebne materiały można kupić trochę chęcia do tego dodać i chyba samemu też powinno dać radę
Reggi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To życzę Ci powodzenia. Też kiedyś myślałem, że to proste jak wyszczyć dziurę w śniegu.. kupiłem włókno, żywicę, kubeczki, pędzelki..płytę 2 x DVD z instruktażem i ... d*pa bąbelki powietrza powychodziły, włókno ciężko załamać na krawędziach i jeszcze ciężej polakierować ładnie na full połysk Wynikiem czego ponad 150 zł poszło się kochać na taką próbę. Trzeba mieć niewąską cierpliwość..ogrom czasu i warunki bo te nie mogą być byle jakie.
Tzieland Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To życzę Ci powodzenia. Też kiedyś myślałem, że to proste jak wyszczyć dziurę w śniegu.. kupiłem włókno, żywicę, kubeczki, pędzelki..płytę 2 x DVD z instruktażem i ... d*pa bąbelki powietrza powychodziły, włókno ciężko załamać na krawędziach i jeszcze ciężej polakierować ładnie na full połysk Wynikiem czego ponad 150 zł poszło się kochać na taką próbę. Trzeba mieć niewąską cierpliwość..ogrom czasu i warunki bo te nie mogą być byle jakie. No to nieźle Może jak kiedyś będzie większy przypływ dodatkowej gotówki to się szarpnę na zestaw startowy co by spróbować i nie żałować, że nie próbowałem Ale dzięki za przydatne info
Młody Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Tunel wygląda tak, jak będzie u mnie to zrobie lepsze fotki
wrclaguna Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jak dla mnie to spoko wyglada:wink:
s4mtm Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 od gościa gdzie kupiłem tapicerke z eski miał cały kpl listw ori carbon nie żadna folia wszystkie dekory za 350zł ja tego nie brałem bo carbon mi osobiście już sie nie podoba DLA ZAINTERESOWANYCH NUMEREM TELEFONU DO GOŚCIA 609 04 04 03
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 To i ja sie pochwale hydrografiką, mam ja u siebie ok 1,5 roku i dla porownania wczesniejsza folia
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 To już folia była lepsza nie ma porównania nawet:facepalm:, folia po roku czasu od telefonu porysowała sie, gdyby była z połyskiem moze i by była ładniejsza, a na fotce makro ładnie wyglada bo ma strukture wyraźną, jak znajde jakaś fotke gdzie widać całość to zmienisz zdanie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi