Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy ktos kojarzy Kobre z Czestochowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie walniecie mamy jak by ktos nie wiedzial taką jedną prostytutke ktora ma xywkę KOBRA ma kolo 60 moze 65 lat znana jest w swiecie kierowców TIR i nie tylko

stoi na dk1 przy mcdonaldach

zobaczcie co nam wymysliji jak nazwali wezeł Częstochowy wezłem KOBRY :polew: :polew: :polew:

caly artykul :polew: :polew:

http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,84749,10909759,Umowa_na_wezel_Kobra__Znikna_korki_na_DK1__ANIMACJA_.html

Opublikowano

znając firmę (a niestety ją znam :thumbdown:) która ma to zaprojektować i wybudować będą to robić 5 lat, jednak koszt wyniesie prognozowane wcześniej 175mln zł i po dwóch latach będzie w remoncie

Opublikowano

:polew:

ale jaja, ciekawe czy zaprosza slawna imienniczke tego wezla na uroczyste otwarcie, przecinanie szarfy itd :polew:

Opublikowano
Niezależnie od wartości inwestycji, 85 proc. jej kosztów pokrywa Unia Europejska. Dotacja została przyznana Częstochowie...
unia już doceniła....... :polew:

w animacji wygląda ciekawie... ale spieprzyli zdecydowanie pas włączania (wyjazd z częstochowy-kierunek warszawa od 2.00min) zdecydowanie za KRÓTKI....

POWINNI dać dłuższy aby spokojnie można było się rozpędzić i włączyć bezkolizyjnie do ruchu, a tak każą zachować tor jazdy na bocznym pasie, nie potrzebny taki długi pas zieleni

Opublikowano

przed otwarciem wyślą ją kolejny raz ( już szósty ) na tulejowanie... aby była znów ciasna na 2 palce :decayed: :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:DOBRE
Opublikowano

:polew:

ale jaja, ciekawe czy zaprosza slawna imienniczke tego wezla na uroczyste otwarcie, przecinanie szarfy itd :polew:

Tak jak w słynnym filmie pt: Akademia Policyjna będzie siedziała pod mównicą i robiła wstęgę :polew: :polew: :polew:

przed otwarciem wyślą ją kolejny raz ( już szósty ) na tulejowanie... aby była znów ciasna na 2 palce :decayed: :decayed:

Dobre :polew: :polew: :polew: :polew: ale :sick3: :sick3:

Opublikowano

Panowie walniecie mamy jak by ktos nie wiedzial taką jedną prostytutke ktora ma xywkę KOBRA ma kolo 60 moze 65 lat znana jest w swiecie kierowców TIR i nie tylko

dawaj fotę Małpiszona :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

qurwa ostatnio stałem tam na światłach i jej nie widziałem

może była akurat w "obrocie" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dawaj fotę Małpiszona :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

qurwa ostatnio stałem tam na światłach i jej nie widziałem

może była akurat w "obrocie" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

lepiej nie jeszcze sie zakochasz :kox: :kox:

w spotach chyba jest jej fota :mysli:

e50859b78e13715amed.jpg

idzie z kol w stroju letnim ,zawsze w lato tak ubrana jest

Opublikowano

buahhahahahahahha no nie mam pytan teraz wiedzą gdzie spoty robimy hehhehee[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 19:24_________________________________________________tu macie jeszcze jednen artykul o kobrze

http://www.7dni.com.pl/Aktualnosci/?id=387&addComment=no

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

może ma profil na NK albo na Facebooku ?????

ale fotke chetnie bym zobaczył :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

spoko nie mam sprawy na nastepnym spocie wezme aparat postaram sie mega zblirzyc i cyknac fote :tongue4:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 19:42_________________________________________________tu nastepny artykul o niej

http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,5055287.html

Opublikowano

zobaczcie co nam wymysliji jak nazwali wezeł Częstochowy wezłem KOBRY :polew: :polew: :polew:

caly artykul :polew: :polew:

http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,84749,10909759,Umowa_na_wezel_Kobra__Znikna_korki_na_DK1__ANIMACJA_.html

Kto nie zna kobry.. :kox::decayed:

Tam gdzie ona zaczyna się Częstochowa :polew: