MARCIN607 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Turzol ja się już zgubiłem. Masz całe lustra z c6 czy lylko spody? Szkła,pasują,pod nasze,obudowy czy lustra z a4 i c6 są takie same?
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Turzol ja się już zgubiłem. Masz całe lustra z c6 czy lylko spody? Szkła,pasują,pod nasze,obudowy czy lustra z a4 i c6 są takie same? Tylko spodu, szkła i obudowy są te same w A3 A4 A6
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 możliwe że jak zdejmowałeś zderzak to coś wyłamałeś ,bo jak wciskasz to powinny wskoczyć bez większych oporów, obejrzyj dokładnie te ślizgi na błotnikach albo połamałem możliwe. Na starym zderzaku czesto wyłamywała się dolna dokładka od podjeżdżania pod krawężnik i po prostu rwało ją z tych ślizgów. Zamówiłem nowe ślizgi, przy okazji spojlerki nadkoli s4 i pare innych dupereli.
AZIK Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Parę dupereli???? zaś pewno zaskoczysz..... !!!
greg2505 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 możliwe że jak zdejmowałeś zderzak to coś wyłamałeś ,bo jak wciskasz to powinny wskoczyć bez większych oporów, obejrzyj dokładnie te ślizgi na błotnikach albo połamałem możliwe. Na starym zderzaku czesto wyłamywała się dolna dokładka od podjeżdżania pod krawężnik i po prostu rwało ją z tych ślizgów. Zamówiłem nowe ślizgi, przy okazji spojlerki nadkoli s4 i pare innych dupereli. możliwe że się wyrwały lub poprostu wyrobiły i teraz nie trzyma zderzaka
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Parę dupereli????zaś pewno zaskoczysz..... !!! Nie no , kilka dupereli do montazu zderzaka. Ja po prostu z założenia wychodzę, że jak coś robić to tak jak fabryka. Spojlerki nadkoli z s4, slizgi , zestaw montazowy halogenow, kilka śrubunków, klipsów i 3 stówki pękło
AudiOOOOl Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Profi robota i kolejne projekty na +. Jestem tego samego zdania, ze jak rezac, to tak jak fabryka:) Gratuluje pieknego auta ala S4:)
turzol Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 thx za dobre słowo. Po małej przygodzie muszę niestety malować cały przód , ale i tak mnie to czekało więc nie płacze
turzol Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 coś napsociłłłłłł ???? Spotkalem barierke na swej drodze :/ Audi juz jest poskladane lepiej jak fabryka ,teraz czekam na termin u lakiermistrza
AZIK Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 uuu szkoda !!!! wyrazy współczucia szpetna barierka ... beeee... brzydka... taką krzywdę wyrządzić... szybkiego powrotu na drogę życzę
turzol Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Kilka pierdółek się uzbierało. ori osłona silnika, starą zgubiłem zimą nowe siłowniki klapy i maski nowa ori maska nowe ramiona i pióra nowa pokrywa silnika stabi RS4 przód
ucho.77 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Ty go oddaj już do malowania,a nie fanty zbieraj:decayed:
turzol Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Ty go oddaj już do malowania,a nie fanty zbieraj:decayed: serio zapomniałem juz jak się A4 jeździ
ucho.77 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 zadzwoń to dam ci się karnąć po parkingu:lol1:
turzol Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 gradobicie usuniete ? z dachu usunięte metodą PDR, maskę i błotniki mam nowe więc zostało kilka mniejszych na drzwiach, które usunie mi fachowiec od PDR ---------- Post dopisany 31-05-2014 at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany 21-05-2014 at 14:57 ---------- Sobota więc był czas poskładać parcha co do śrubki Przy okazji ogarnąłem i zabezpieczyłem nadkola Nowe szmaciane osłony nadkoli Wpadł stabi z RS4 Dokładka z cupry , poczeka na lepsze czasy
Rekomendowane odpowiedzi