H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Może w 2016 w końcu wyjedzie na drogę
Pawel88ST Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 słyszałem że muzeum audi się już interesuje tym egzeplarzem ....ale wolą poczekać kilka lat i będzie bliższe nowemu niż teraz Czekamy na wielki wyjazd
Horneth Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Artur pełen szacunek za to co robisz z tym autem Ale weź pod uwage że jeszcze nie odpalony a tu jeszcze lakierowanko czeka Dobry świr jesteś ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu )
turzol Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 Artur pełen szacunek za to co robisz z tym autem Ale weź pod uwage że jeszcze nie odpalony a tu jeszcze lakierowanko czeka Dobry świr jesteś ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu ) Dzisiaj auto zagadało Kilka fotek z placu boju. Wszystkie węzyki podciśnienia wymienione na wzmacniane Gates Pompawki 073BJ na miejscu. regulacja, nowe zestawy naprawcze Bosch. THX Horneth EGR deleted Docelowy kolektor ssący po szkiełkowaniu Poskręcane do qpy na nowych śrubach W bonusie kolejny (juz chyba 5-ty w tym aucie) klimatron z obsługą czujnika smrodu ,ale tym razem z regulacją od 16st danke H4mm3R to tyle, następny aktual za pół roku jak wytocze auto na drogi
ucho.77 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) następny aktual za pół roku jak wytocze auto na drogi a zdążysz może ci braknąć tych 6 miechów Edytowane 12 Stycznia 2015 przez ucho.77
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zawsze jak tu zaglądam to jest tak jak fabryka! Wszystko dopięte na ostatni guzik!
franciszek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niczego innego się nie spodziewałem Artur. Auto wyjechało nareszcie z dziupli,silnik chodzi bardzo dobrze :kox: . Zbiera się Panie mega. Także tego lej paliwo i co by autko zawsze tak malinowo jeździło..
turzol Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 Niczego innego się nie spodziewałem Artur. Auto wyjechało nareszcie z dziupli,silnik chodzi bardzo dobrze :kox: . Zbiera się Panie mega. Także tego lej paliwo i co by autko zawsze tak malinowo jeździło.. Z pracy motoru jestem zadowolony, dzisiaj zalałem V-powera i dodatek LM do baku i jest lala. Muszę jeszcze ogarnąć turbulum bo coś późno wstaje i łapie notlaufy i zająć się tłuczącym wydechem bo mi to spać nie daje...
Horneth Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Z tą turbawką też sobie poradzimy. Jutro jak dam rade to podjade na garaż i poszukam N18. Elegancko że Audi znów jeździ
chopin Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Kolejny mod już w planach , także niebawem będzie kolejna aktualizacja robimy z Turzolem małe zamieszanie
turzol Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Kolejny mod już w planach , także niebawem będzie kolejna aktualizacja robimy z Turzolem małe zamieszanie zobaczymy co się urodzi
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Takie tam akcje z lampami dzisiaj. Na tył wleciały nieśmigane sztuki OEM wygrzebane w czeluściach internetu Lampy zabezpieczone headlight protectant od Megsa Na przód nowe palniki D1S Philips D1S X-treme Vision +50% i H7 White Vision 4300K prosto od dystrybutora. Czekam jeszce na ledy od Tomnika H6W żeby zamknąć temat oświetlenia. wydaje mi się że jakoś to świeci, zapomniałem zabrać aparatu i pstryknięte telefonem
Horneth Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Git majonez majster. Musze podjechać kiedy oblukać na żywo. Skąd Ty te graty bierzesz...masakra.
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Turzol pokaż z przodu jak świecą te philipsy w h7. A w halo co masz? To są te philipsy bez homologacji?
turzol Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Turzol pokaż z przodu jak świecą te philipsy w h7. A w halo co masz? To są te philipsy bez homologacji?Porobie jakieś foto, tylko ciężko same h7 sfocic przy zaswieconym xenie. Zarniki z honologacja są jak najbardziej.Na szybko foto z postojami led h6w, nawet się to zagrało barwą Edytowane 23 Stycznia 2015 przez turzol
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Chodziło mi o to czy h7 mają homologację bo były kiedyś takie philipsy hyper bez homologacji i tamte wymiatały
Rekomendowane odpowiedzi