Hugo Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Jutro rano po godzinie 8 przenosimy się na nowy serwer :mrgreen: Będzie chwilowa przerwa w dostępie do forum , także proszę nie płakać
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 jak chwilowa to ok moze dam rade powstrzymac lzy :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 jak wytrzymalismy przeszlo tydzien to wytrzymamy jeszcze kilka godz :razz:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 mniam mniam - będzie fajnie
pre_pl Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 inny serwer, czyli IP się też zmieni ? Jak tak, to może być kolejna dłuższa przerwa
Hugo Opublikowano 27 Października 2006 Autor Opublikowano 27 Października 2006 inny serwer, czyli IP się też zmieni ?Jak tak, to może być kolejna dłuższa przerwa Żadnych dłuższych przerw nie będzie
wit.s Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Zarąbiste jak to wszystko zapierdziela. Myślałem, że będziemy się wałkonić jeszcze 7 tygodni. Jestem pod wrażeniem. :shock:
Gość Murzyn Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 co do nowego to mam pytanko czy bedzie to jakos szybciej dzialac?? ten serwer czasai mi przycina
Hugo Opublikowano 27 Października 2006 Autor Opublikowano 27 Października 2006 co do nowego to mam pytanko czy bedzie to jakos szybciej dzialac?? ten serwer czasai mi przycina No właśnie ostatnio coś jest nie tak z tym serwerem i dlatego zmieniamy .Mam nadzieje , że będzie śmigać lepiej.Jutro pierwsze testy i zobaczymy co będzie
Gość Tomboy Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 czasem nowe niekoniecznie lepsze ale nadzieja trzyma nas przy życiu :razz:
Hugo Opublikowano 28 Października 2006 Autor Opublikowano 28 Października 2006 czasem nowe niekoniecznie lepsze ale nadzieja trzyma nas przy życiu :razz: Wypluj to
Gość Murzyn Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 no i jak??? jestesmy juz na nowym ??
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 forum i baza przeniesiona już na www.a4-klub.pl ale: nie jest jeszcze uaktywnione forum z racji ciągłego pisania i dopisywania nowych postów nowy serwer jest już aktywny. Domena już przeniesiona. Narazie piszecie jeszcze na FG.pl ale to już ostatki :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 no fajnie, ok to ja na dzis juz hamuje bajere z postami i pozwole wam spokojnie nas przeniesc
spanky Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 i co mozna juz pisac :?: :twisted:
pre_pl Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 i co mozna juz pisac :?: :twisted: właśnie, właśnie Ciekaw jestem nowości :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 na .pl pisze ze jest przeprowadzka i jutro bedzie dzialac, chlopaki jak sie uporaja pewnie dadza znac
Hugo Opublikowano 28 Października 2006 Autor Opublikowano 28 Października 2006 Całe forum , cała baza , wszystkie avatarki są już przerzucone na nowy serwer Robiliśmy testy i wszystko ładnie śmiga.Przy testowaniu wyszło , że na nowym serwerze transfery były nawet 3-4 razy większe niż na starym :mrgreen: Jutro foorum będzie śmigało jeszcze na starym serwerze , a w poniedziałek rano o 6 razem z Boskiem robimy akcje z 2 komputerów i spinamy wszystko pod nowy serwer
Lukas Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 a w poniedziałek rano o 6 razem z Boskiem robimy akcje z 2 komputerów i spinamy wszystko pod nowy serwer jejku akcja prawie jak z filmu haker :mrgreen: Oby sie wsio udało trzymać kciuki
Gość zdeniu Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 jejku akcja prawie jak z filmu haker :mrgreen:Oby sie wsio udało trzymać kciuki a co ma sie nie udać przecie to fachowcy na nowym serwerze transfery były nawet 3-4 razy większe niż na starym to milutko bo ostatnimi dniami owe sie co nie co muliło :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi