piotrek7543 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam panowie mam prośbę czy ktoś ma może numer przewodów ,do podłączenia czujników hamulców? Wiem że powinny być a jednak ich nie ma.O ile się nie mylę to powinien być on podłączony do kostki która znajduje się koło płynu wspomagania tam pod czarną osłoną.Poprawcie mnie jeżeli się mylę.Pozdrawiam
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 jak nie było w oryginale to sobie odpusc temat
piotrek7543 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Raczej było mam pełny fis i pokazuje hamulce jednak opcja ta nie działa bo ktoś prawdopodobnie kable zdemontował po za tym mam jedną wolną wtyczkę koło płynu do wspomagania i myślę że tam powinno być wpięte jedna nie mogę tego sprawdzić bo nie mogę zlokalizować kabli
spetsnaz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Raczej było mam pełny fis i pokazuje hamulce jednak opcja ta nie działa bo ktoś prawdopodobnie kable zdemontował po za tym mam jedną wolną wtyczkę koło płynu do wspomagania i myślę że tam powinno być wpięte jedna nie mogę tego sprawdzić bo nie mogę zlokalizować kabli To nie od czujników. Przewody czujników idą jedną wiązką razem z ABS bezpośrednio do kabiny.
piotrek7543 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 w takim razie czemu mam hamulce na wyświetlaczu? A kabli brak. jutro wrzucę fotkę tego wolnego gniazda może poradzicie do czego służy [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 22:04_________________________________________________Witam dodaję zdjęcie może wiecie czy te puste gniazdo ma coś wspólnego z hamulcami? [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 16:47_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi