Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Demontaz Podłokietnika , Tunelu Konsoli środkowej , Gałki zmiany biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z podobnym zapytaniem górna cześć na kubki jest wymienna czy zespolona z całym tunelem?.A ja powiem że ściągnąłem list wkoło gałki ciężko ale się da ale ostatni raz:facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Hehe, lub moduł z wtyką na 230V ;)

No właśnie leży już od 2 miechów i nie mogę się jakoś zabrać :wink::thumbdown:

a masz do tego jakiś schemat?? Zastanawiam się właśnie nad montażem z tym że ta przetwornica oryginalna daje słabe napięcie chyba coś ok 150w

Opublikowano

a masz do tego jakiś schemat?? Zastanawiam się właśnie nad montażem z tym że ta przetwornica oryginalna daje słabe napięcie chyba coś ok 150w

Chyba coś koło tego, moc nie powala:kwasny: niestety, do ładowania laptopa wystarczy:wink:, gdzieś miałem schematy, musiałbym poszperać, ja chyba odpuszczę, jak coś, mam do sprzedania cały komplet

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba coś koło tego, moc nie powala:kwasny: niestety, do ładowania laptopa wystarczy:wink:, gdzieś miałem schematy, musiałbym poszperać, ja chyba odpuszczę, jak coś, mam do sprzedania cały komplet

Moc jest w zupełności wystarczająca do laptopa lub ładowarki aparatu. Nikt tam raczej żelazka nie podłącza:)

PS: Macie schemat jak podpina się a raczej gdzie ten przewód sterowniczy od przetwornicy?

Czy trzeba kodować?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, mam pytanie o ten wyjmak/hak do nawiewu, kupilem zestaw wyjmakow ale takiego haka nie mam. on tam robi jakas "magie" (cos odblokowuje/odgina) z zatrzaskami nawiewu czy nic specjalnego? czym mozna go zastapic?

Opublikowano

wyjmak nie robi żadnej magii żeby wyjąć kratkę nawiewu trzeba ją po prostu mocno pociągnąć a ponieważ nie ma tego badziejstwa jak złapać to wyjmak się przydaje.

Ja zrobiłem sobie sam ze szczotki do mycia butelek :grin: działa idealnie trzeba było tylko założyć kawałek kondonki żeby nie drapało plastiku :decayed:

Opublikowano

dzieki. juz sobie ogarnalem temat.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziękuję za szczegółowy opis. Dużo mi pomógł.

Podmieniłem w swoim aucie cały tunel bo nie miałem podłokietnika.

Wiesz może jeszcze jak wygląda podłączenie gniazda 12V w podłokietniku. Ori miałem tylko gniazdko przy popielniczce.

Skąd lecą kable do podłokietnika, jest jakaś przedłużka?

Będę wdzięczny za info.

Również chce podłączyć dodatkowe gniazdka 12 V podczas wymiany tunelu. Mój ma tylko jedno w popielniczce. Czy takie rozgałęzienie na kolejne gniazda nie będzie powodowało problemów z bezpiecznikami?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam

Panowie chcę wymienić listwę ozdobna konsoli środkowej czy da radę wymienić bez zdejmowania Tunelu Konsoli środkowej, bo z tego, co widzę śruba 7, 8 ciężko dostępna chyba, że jakiś myk macie to proszę o podpowiedz :))

Opublikowano

Nie da rady tunel do wyjęcia :)

Opublikowano

tak myślałem dzięki :) będzie trzeba się pobawić

Edytowane przez siwy36

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chłopaki proszę o pomoc, chcę dostać się do listwy ozdobnej i nie wiem jak dokładnie wyjać ten panel środkowy. Mieszek od biegów mam w górze wkładam rękę do środka i naprawde używam dużo siły, ciągne w górę i nic. Czy trzeba gdzieś nacisnąć, docisnąć, odchaczyć? Proszę o podpowiedz, nie chce niczego połamać.

Opublikowano

Panel z przyciskami jest na wcisk musisz pociągnąć i musi wyjść nie ma innej możliwości, po prostu ze strachu za słabo ciągniesz :wink:

Opublikowano

centralnie do góry czy jakiś kierunek?

Opublikowano

e29c4lvw.jpg

Musisz sobie złapać tak jak zaznaczyłem na zdjęciu i szarpnąć do góry, odważnie aczkolwiek z wyczuciem pod spodem sa podpięte kostki żebys tego nie urwała, to musi wyjść tylko może nigdy nie było wyciągane i zatrzaski mocno trzymają :)

Edytowane przez andynl

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy żeby wyjąć gniazdo AUX trzeba ściągać tunel czy można jakoś łatwiej. Muszę wyjąć gniazdo bo częściej coś w nim nie kontaktuje niż odwrotnie.( pewnie do wymiany) Jak to gniazdo jest zamocowane: śruby jakiś zatrzask? :hi:

Opublikowano

Raczej trzeba ściągać cały tunel ale to nie jest aż tak straszne jak się wydaje ;) MI za pierwszym razem zeszło ze 2h, teraz już by dużo szybciej poszło :D

AUX jest mocowany od środka tunelu o ile dobrze pamiętam, więc niestety trzeba zagospodarować trochę czasu wolnego ;)

Wydaje mi się, że to duży wtyk czarny z foto:

156462779_5_644x461_tunel-srodkowy-kokpi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zakładał lub ściągał ktoś mieszek z gałki s-line?, jak się ściąga "pierścień" który dociska mieszek?

Opublikowano

Trzeba zdjąć metalową obejmę (pierścień) rozginając. Ja się za bardzo nie bawiłem z tym bo kupiłem nowy w ASO.

Opublikowano

Trzeba zdjąć metalową obejmę (pierścień) rozginając. Ja się za bardzo nie bawiłem z tym bo kupiłem nowy w ASO.

ja piszę o plastikowym pierścieniu, na który się nakłada mieszek...