A4-Tomek Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ja na IV to już chyba na autopilocie "szedłem" piątek to zniszczył człowieka hehe Oj tak bo ja rok temu pamiętałem wszystko ale w tym ojjj ciężka sprawa :naughty: np. fajerwerków nie pamiętam ale wiem że były
łysy90 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 To fajerwerki jeszcze spoko później jeszcze też ale nie wszystko niestety hah
Cris Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ja na IV to już chyba na autopilocie "szedłem" piątek to zniszczył człowieka hehe jak Ty tam wszedłeś??:polew:
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 To fajerwerki jeszcze spoko później jeszcze też ale nie wszystko niestety hahTyś ze skomielnej? nie wiedzialem ze ktos tak blisko mnie jest na forum a juz na zlocie
łysy90 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Cris to jest pytanie zagadka ale do ciebie na dół mi się z piwem dobrze schodziło hehe Tukan a ty skąd?
Cris Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 i nawet trafiłeś. ---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:27 ---------- Marcin kasy Ci za piwo nie oddałem.
łysy90 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 To blisko Cris nawet sie nie wygłupiaj hah to było integracyjne takie mogłem więcej wziaść no ale w sobotę już się nie dało pić następnym razem sobie wezmę kierowce
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo muszla jest częściom kibla To ciekawe gdzie ty ten % zwróciłes chyba ze zrobiłes dokladke do tego co juz bylo ---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:20 ---------- Tomeks Pablo ma taki kibel z polka wiec jest gdziem myc rece zanim sposci wode http://tarlandia.pl/img/ogloszenia/263/1621449942.jpg Tyś jest j**nięty:kox: Kurewa następnym razem utopię Cię w tym kiblu
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo muszla jest częściom kibla To ciekawe gdzie ty ten % zwróciłes chyba ze zrobiłes dokladke do tego co juz bylo ---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:20 ---------- Tomeks Pablo ma taki kibel z polka wiec jest gdziem myc rece zanim sposci wode http://tarlandia.pl/img/ogloszenia/263/1621449942.jpg Tyś jest j**nięty:kox: Kurewa następnym razem utopię Cię w tym kiblu Jak bedzie taki kibel
tomi790 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo wątpie Tomek aż tak sie nie nayeba... PABLO chyba Ci się coś przyśniło - jak już miałbym puścić pawia to zrobiłbym do swojego kibla a po drugie nie odnotowałem takiego wydarzenia w piątek Chyba że uważasz że Twój jest jakiś szlachetny i wolałem do Twojego Także namierzaj dalej bo nie trafiłeś z typowaniem
H4mm3R Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo wątpie Tomek aż tak sie nie nayeba... PABLO chyba Ci się coś przyśniło - jak już miałbym puścić pawia to zrobiłbym do swojego kibla a po drugie nie odnotowałem takiego wydarzenia w piątek Chyba że uważasz że Twój jest jakiś szlachetny i wolałem do Twojego Także namierzaj dalej bo nie trafiłeś z typowaniem Ja też bym się nie przyznał jakbym sąsiadowi narzygał do umywalki :polew::polew:
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo wątpie Tomek aż tak sie nie nayeba... PABLO chyba Ci się coś przyśniło - jak już miałbym puścić pawia to zrobiłbym do swojego kibla a po drugie nie odnotowałem takiego wydarzenia w piątek Chyba że uważasz że Twój jest jakiś szlachetny i wolałem do Twojego Także namierzaj dalej bo nie trafiłeś z typowaniem Ja też bym się nie przyznał jakbym sąsiadowi narzygał do umywalki :polew::polew: bo wiedziałbyś że i tak wpadniesz po śladach opon :polew: ---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:15 ---------- a po drugie Ty wolisz rzygać pod drzewkiem w Chorwacji :polew:
H4mm3R Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo wątpie Tomek aż tak sie nie nayeba... PABLO chyba Ci się coś przyśniło - jak już miałbym puścić pawia to zrobiłbym do swojego kibla a po drugie nie odnotowałem takiego wydarzenia w piątek Chyba że uważasz że Twój jest jakiś szlachetny i wolałem do Twojego Także namierzaj dalej bo nie trafiłeś z typowaniem Ja też bym się nie przyznał jakbym sąsiadowi narzygał do umywalki :polew::polew: bo wiedziałbyś że i tak wpadniesz po śladach opon :polew: siemian robisz się płytki...
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 No to kuźwa przyznać się z naszych sąsiadów który taki mądry chciał nam wymodzić umywalkę
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 ojtam ojtam.... BTW też macie złą godzine na forum czy ja cos zle przestawiłem? ---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:24 ---------- No to kuźwa przyznać się z naszych sąsiadów który taki mądry chciał nam wymodzić umywalkę ja mysle że moskal bo zbyt mocno się udziela w temacie.. :grin:
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 ja mysle że moskal bo zbyt mocno się udziela w temacie.. :grin: Chyba nie bo tak to bym widział zioło w jego wypocinach:eusathink:
Rekomendowane odpowiedzi