Steav Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tak pytam bo ci placowi mieli trochę wspólnego z przywożonym przez nas rumem ale widocznie są i inne źródła
jarko Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Jak ktoś się jeszcze zastanawia to napiszę iż zostało już tylko 15 miejsc... :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tak pytam bo ci placowi mieli trochę wspólnego z przywożonym przez nas rumem ale widocznie są i inne źródła Nie tylko z fiata ludzie jeżdżą.U nas jak jadą po rum to przywożą całymi kartonami. Ja jak się raz przejechałem na czechy to zamiast rumu nawiozłem pełno Absyntu i łychy bo akurat trafiłem na dobrą promocję :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Dev Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 tak jechałem i zacząłem się zastanawiać z kim przy stoliku usiądę hmm u mnie pisze Inlander , w sumie bez różnicy czeskie się piło skutek ten sam nie ma znaczenia chyba z kim usiądziesz bo zostaniesz i tak sponiewierany zastanawiał bym się kto dotarga Cię do pokoju po tylu schodach Obyś miał rację Myślę, że moja kobietka wykrzesa z siebie tyle siły Hub, a ty kontrolujesz auta na Fiacie ;> Nie. Ale robię do nich układy kierownicze,Punto,Panda i 500.Dodatkowo jeszcze kilka innych modeli też robię.Między innymi do Opla,Alfy,Citroena i za niedługo do BMW. po pracy zajmij sie usługowo regeneracją :naughty: :naughty:
hubtychy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tego się nie regeneruje tylko wymienia na nowe.To są EPS-y znaczy się elektryczne wspomaganie.Jak siądzie to wsadzasz nową kolumnę i po sprawie. Choć pewnie znajdą się magicy co będą to chcieli naprawiać
wladi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Oj widzę że się szykuje ostra batalia
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 no różańca to se raczej zmawiać nie będziecie :polew: :polew:
Góral.tz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 nie śmiej się nie bo kto wie jak z nami będzie widzisz jakie tu zawodniki jadą
Cris Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 nie śmiej się nie bo kto wie jak z nami będzie widzisz jakie tu zawodniki jadą sąsiad :wallbash: padniemy jako pierwsi??
Góral.tz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 no coś tam cholny świszczał że tak, ale ja wiem czy to możliwe :gwizdanie:
Cris Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 no coś tam cholny świszczał że tak, ale ja wiem czy to możliwe :gwizdanie: no raczej nie możliwe. :gwizdanie:
Góral.tz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 też tak myślę, musiałem coś nie dosłyszeć na jaką gorzałkę się umawiamy ??
Steav Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja jakbym miał wybierać to wyborowa, bo z resztą różnie bywa czasem dobre czasem złe nie wiem czy kantują czy co :/ a wyborowa zawsze taka sama :>
Góral.tz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja myślałem do de lux jęczmiennej :gwizdanie:
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja jakbym miał wybierać to wyborowa, bo z resztą różnie bywa czasem dobre czasem złe nie wiem czy kantują czy co :/ a wyborowa zawsze taka sama :> Na zlotach największą popularnością co roku cieszy się najlepsza wódka - FINLANDIA !!! Oczywiście jest też mnóstwo degustatorów ze swoimi "wynalazkami", ale jak ktoś nie chce mieszać to polecam zamawiać właściwą wielkość ( 0,7 ), kilka sztuk u Naszego lokalnego "alkoholowego" Adasia
oprych Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 A ja mam takie pytanie bo tak piszecie ze sobą powiedzcie mi klubowicze. Czy ktoś jedzie do Bukowiny ze tak powiem w ciemno pierwszy raz na taki zlot ? nie znając nikogo taki powiedzmy (rodzyn) ? bo zastanawiam się nad udziałem i czytając mam wątpliwości nie chciał bym się czuć taki no wiecie odrzucony gdzieś tam w kąt.
Rekomendowane odpowiedzi