darooo Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 Darek! Na tym zdjęciu widać wyraźnie chropowatą powierzchnię: http://postimage.org/image/keusacydp/ To nie pochodzi długo... Ja wiem, że tak to wygląda, szczególnie w dużym powiększeniu ale te nierówności są spolerowane na lustro. To jest nie wyczuwalne! Nie wiem jak inaczej mógłbym to wyrównać, to jest baaaaaaaaardzo twardy odlew wewnątrz muszli. W garażowych warunkach takie są wyniki pół godzinnego polerowania filcem i pastą. Więcej już nie dało się zrobić, zobaczymy jak będzie a tym czasem będę miał zaraz suszarkę z PD 116 km AJM tylko pytanie czy podchodzi bez większych problemów i korekcji softu?
vauxhall95 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Wymien wtryski to powinno byc ok[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 12:17_________________________________________________Po co Ci z AJM suszarka,zeby byla bardziej dojechana-bo tam ma wieksze cisnienie doladowania
darooo Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 Wymien wtryski to powinno byc ok[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 12:17_________________________________________________Po co Ci z AJM suszarka,zeby byla bardziej dojechana-bo tam ma wieksze cisnienie doladowania Suszarka - pytam się na zaś, IC podchodzi? Co do wymiany... a może pierw spróbować: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=186089.0 ?
vauxhall95 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 nie znam specyfiku ktory by zatkal wtryski zeby nie laly
banshee Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Ten specyfik nie pomaga - sam widziałem iglice wtrysków po tym zabiegu. Co do samych wtrysków to trzeba byłoby je sprawdzić na stole - ja na nowych oryginałach (kompletnych wtryskach) też miałem problemy z geometrią... A powierzchnia przygotowana tak:
Rekomendowane odpowiedzi