carrera369 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Bardzo dobrze wygląda przód bez chromu z tą blendą - brakuje jeszcze grilla bez znaczka :-)
artua2 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 mi osobiście ten brak chromów nie pai jakos nie moge sie przekonać do "rowków" na listewki chromowane
artua2 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 mały modzik czyli przyciemnienie lamp a tak świeca : i halogeny : kurde panowie jak wstawic fotki na forum by cała była a nie link? tak jak makki powyżej pzdr
artua2 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 wczoraj doszły kosmetyki. nie jest to taki zestaw jak makkiego ale mysle za da rade ogólnie polecam sklepik http://showcarshine.pl/ panowie doradzają i dosc fajne gratisy przy wiekszych zakupach mozna dostac:) jutro jak pogoda na to pozwoli to biore sie do roboty i moze jakaś fotorelacja będzie pzdr
audiomaniak Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Nastepny maniak detalingu Mamy dwóch wariatów na forum wrclaguna i makki :decayed:
artua2 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 czy kapy od lusterek S5 będą pasowały do mojej a4? ---------- Post dopisany 18-12-2012 at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2012 at 22:25 ---------- witam Panowie w tym tygodniu doszło pare modów którymi chciałbym sie pochwalić. Elektrycznie składane i grzane Lusterka z poliftowego S4: czarna Podsufitka z tegorocznego RS4- to samo co S4: Wsteczne Lusterko fotochrom z Kompasem: I samoroboczy System Homelink: co do systemu Homelink to stwierdziłem że nie warto kupować modułów i zdejmować zderzak by system był i działał jak chce tego Audi.(koszt modulów to około 500 zł-moduł homelink+ moduł komfortu który u mnie nie obsługuje homelinka) postanowiłem połączyć przyciski Oryginalnego pilota Garażowego z tymi które były w panelu koszt 20 zł w serwisie telefonów komórkowych jedyny problem stwarzały diody podświetlające poszczególne przyciski które zastąpiłem innymi.
sysek27 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Pięknie teraz środek wygląda:thumbup1:
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mam głupie pytanie Tyle co kupiłem moja B8 i mam nad klima takie same "coś" jak ty... tzn. to na płytę ale jak wcisnę open to się ta szufladka tak jakby zacinała?? Co to wogóle jest?? Bo mało Audiczek to posiada. Najczęściej w tym miejscu jest zmieniarka. I teraz nie wiem czy to co mam to jakis bubel czy coś lepszego??
artua2 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 pod tą kalpka która sie otwiera po naciśnięciu Open powinny być 2 wejści na karty pamięci oraz wejście na karte sim...
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 tak tez myslalem ale jak nacisne open to klapka sie zacina i nie chce otworzyc ale spoko uzyje młotka do otwarcia zazwyczaj jest tam zmieniarka tak? to gdzie są wtedy sloty na karty? Czyli to ze mam te sloty nag klimą tzn. ze to kicha i lepiej zeby była tam zmieniarka czy ta konfiguracja własnie jest lepsza?
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Daj fotke Przy MMI 2G masz tylko zmieniarkę
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 zona mi zabrała samochód teraz ale moze na tym cos zobaczysz. wydlada tak samo jak u własciciela tego watku na 3 zdjeciu na pierwszej stronie. jest miejsce na płyte apod wejsciem na płyte klapka pod która sa sloty na karty <br /><br />
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Czyli gitara I tak niw ogarniam tego auta a tu jeszcze cos lepszego
artua2 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Opublikowano 20 Marca 2013 na dniach kolejny modzik kto zgadnie co to?
Rekomendowane odpowiedzi