Młody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No ringi to juz dawno z mody wyszły zreszta dla mnie to nigdy nie była rewelacja
Darkoz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam! Moja niunia juz po zabiegu wymienilem jej te pomaranczowe kierunki na te od CLK i wbrew moim obawom.. wygladaja super... oprocz tego wyrzucilem chromy i pomalowalem wklad na czarno.. Efekt nieziemski.. wygladaja tak jak te lampy DEPO na zdjeciach powyzej (oczywiscie oprocz kierunkow) .. Dzisiaj caly dzien leje na dworze.. wiec popstrykam foty jak tylko slonce wyjdzie..
ba$ior Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U spuer Dawaj dawaj te fotki A biały keruneczek od Benza z jakiego źródła ??
Darkoz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A biały keruneczek od Benza z jakiego źródła ?? Moj mechanik posiadal na stanie.. skupuje rozbite lampy i wykorzystuje do adaptacji.. taki fach
ba$ior Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A biały keruneczek od Benza z jakiego źródła ?? Moj mechanik posiadal na stanie.. skupuje rozbite lampy i wykorzystuje do adaptacji.. taki fach A może ma jakieś białe kierunki od B7 :>
Darkoz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gdyby takie mial to niebyloby tematu z mercem.. hyhy
ba$ior Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 To mtaki mały żarcik był A jakzrobiłes w swoich lampach - malowałeś wkład na czarno czy "polerowałes" ten chromik ??
Darkoz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Tak jak zapowiadalem.. fotki do oceny.. [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2008, 16:30 _________________________________________________ba$ior.. jednak bez malowania sie nie obeszlo ..
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 wyszło swietnie , rozkleiłes lampe w piekarniku ??? czy opalarką????
Darkoz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 odradzam piekarnikow .. mikrofalowek.. itp haha.. chrom splywa i matowieja lampy.. latwo mozna przesadzic.. a opalarka mozna zrobic to o wiele dokladniej
ykk Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Darkoz respekt.. :notworthy: :slina: Cos pieknego.. :th:
ba$ior Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No Fajnie wyszło :th: Prosze zrób fotki z lekkiego dystansu i nie z góry tylko z widoku kierowcy mijającego Ciebie na ulicy przy 15 km/h. Jakoś nie czuje mocy w tym białym "BENZowym" kierunku - może inne foto zmieni moją niemoc... Raz jeszcze ReSpEkT ładnie to wygląda z Audi A4 w srebrnym kolorze
Darkoz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ba$ior.. wydaje mi sie ze nie jest tak zle z tym kierunkiem.. jest elegancko.. oczywiscie nie ma jak to ori audi.. mam pytanko co do twojego grilla.. ty kupiles sobie juz czarny czy malowales jakos..?? jesli kupilbym ten ktory poleciles mi wczesniej to nie wiesz czy ewentulanie dalby sie zmienic poprostu sama obwodke??
ba$ior Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ba$ior.. wydaje mi sie ze nie jest tak zle z tym kierunkiem.. jest elegancko.. oczywiscie nie ma jak to ori audi.. mam pytanko co do twojego grilla.. ty kupiles sobie juz czarny czy malowales jakos..?? jesli kupilbym ten ktory poleciles mi wczesniej to nie wiesz czy ewentulanie dalby sie zmienic poprostu sama obwodke?? Ja pomalowałem pod kolor auta srebrna obwódke i cały grill (plastry miodu). Pomaluj pod kolor obwódke grilla (mały koszt) i będzie KOX :th:.
Darkoz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 wiem o co chodzi.. tylko ze ja juz mam ta obwodke w kolorze czarnym.. chodzi mi o to tylko czy da rade wymontowac ta obwodke i zalozyc do tej od rs4.. haha.. tak sobie to wykabinowalem . . mialbym na zmiane ewentulanie dwie
Flyer Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Mysle, ze na 100% da sie przelozyc plastry miodu z RSa do Twojej obecnej czarnej ramki.
Darkoz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 faktycznie.. ostatnio widzialem na allegro do kupienia same chromowane obwodki..
ba$ior Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Grill od S4 I RS4 sa tej samej wielkosci, długości,szerokości więc ramki będą pasowac jeżeli chcesz dokonać podmianki to nie będzie z tym problemu :th:
Rekomendowane odpowiedzi