Jump to content
IGNORED

[B5 AHU] Zegary sprzed na polift, konsola z nawigacja

xXxMAROKOxXx

Recommended Posts

Witam, posiadam Audi a4 b5 kombi avant AHU 1997. Chciałbym zamontowac sobie zegary na te poliftowe z wyświetlaczem (mam teraz takie stare brzydkie) i w konsole środkową wstawić tą nawigacje z nowszych wersjii (w miejscu radia duża dotykowa nawigacja z radiem).

Pozdrawiam i czekam na odp,

xxxmarokoxxx

Witam, posiadam Audi a4 b5 kombi avant AHU 1997. Chciałbym zamontowac sobie zegary na te poliftowe z wyświetlaczem (mam teraz takie stare brzydkie) i w konsole środkową wstawić tą nawigacje z nowszych wersjii (w miejscu radia duża dotykowa nawigacja z radiem).

Pozdrawiam i czekam na odp,

xxxmarokoxxx

a gdzie tu jakieś pytanie ?? :kox:

Nic inne jak kupić konsole 2din, a co do zegarów, to kupić nowsze i porównać rozpiskę pinów(znajdziesz na forum) i różnice poprzekładać :wink4:

A ja się podłączę do pytania dotyczącego wymiany zegarów.

A jak jest z przebiegiem? Gdybym się zdecydował na FIS, chciałbym zachować oryginalny przebieg. Gdzie jest zapisany? W licznikach, czy kompie?

Z tego co kojarzę to w liczniku jest zapisany przebieg :wink4: Da się go ustawiać : :decayed:

Z tego co kojarzę to w liczniku jest zapisany przebieg :wink4: Da się go ustawiać : :decayed:

w jaki sposob?? prosze o pw :)

Ja jak zmieniałem licznik na FIS to programem VAG-TACHO odczytywałem pin z licznika bo to polift i również tym programem zmieniałem przebieg. W vagu w instruments adaptacje też jest przebieg ale nie wiem czy da sie go zmienic.

mam u siebie w ahu licznik poliftowy oraz konsole 2din z kenwoodem dnx1020. kombajn zajebi*ty!

wieczorkeim fotko moze jakies wrzuce

Gosc w szczecinie robi pelne fisy poliftowe. Jego licznik z nowym wyświetlaczem ktory sie nie popsuje plus jego manetki plus drobne jakies tam cos plus robota = ok 1050 zl