xXxMAROKOxXx Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Witam, posiadam Audi a4 b5 kombi avant AHU 1997. Chciałbym zamontowac sobie zegary na te poliftowe z wyświetlaczem (mam teraz takie stare brzydkie) i w konsole środkową wstawić tą nawigacje z nowszych wersjii (w miejscu radia duża dotykowa nawigacja z radiem). Pozdrawiam i czekam na odp, xxxmarokoxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcindlug Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 a jakie jest pytanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejAj3 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Witam, posiadam Audi a4 b5 kombi avant AHU 1997. Chciałbym zamontowac sobie zegary na te poliftowe z wyświetlaczem (mam teraz takie stare brzydkie) i w konsole środkową wstawić tą nawigacje z nowszych wersjii (w miejscu radia duża dotykowa nawigacja z radiem). Pozdrawiam i czekam na odp, xxxmarokoxxx a gdzie tu jakieś pytanie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXxMAROKOxXx Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Jak to najlepiej zrobić i czy droga taka zabawa;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcindlug Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 zabawa tania nie jest ale jest warta zainwestowanej kasy na forum masz wszystko opisane wiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxcudo Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Nic inne jak kupić konsole 2din, a co do zegarów, to kupić nowsze i porównać rozpiskę pinów(znajdziesz na forum) i różnice poprzekładać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kraker Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 A ja się podłączę do pytania dotyczącego wymiany zegarów. A jak jest z przebiegiem? Gdybym się zdecydował na FIS, chciałbym zachować oryginalny przebieg. Gdzie jest zapisany? W licznikach, czy kompie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxcudo Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Z tego co kojarzę to w liczniku jest zapisany przebieg Da się go ustawiać : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dygu Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Z tego co kojarzę to w liczniku jest zapisany przebieg Da się go ustawiać : w jaki sposob?? prosze o pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
IDUAL Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Ja jak zmieniałem licznik na FIS to programem VAG-TACHO odczytywałem pin z licznika bo to polift i również tym programem zmieniałem przebieg. W vagu w instruments adaptacje też jest przebieg ale nie wiem czy da sie go zmienic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15lolo Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 VAG commander zmienisz przebieg jak i vag tacho Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrzosu Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 mam u siebie w ahu licznik poliftowy oraz konsole 2din z kenwoodem dnx1020. kombajn zajebi*ty! wieczorkeim fotko moze jakies wrzuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
bediks Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Gosc w szczecinie robi pelne fisy poliftowe. Jego licznik z nowym wyświetlaczem ktory sie nie popsuje plus jego manetki plus drobne jakies tam cos plus robota = ok 1050 zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts