maciek_gdansk87 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 witam ktos wie gdzie mozna zregenerowac plastiki wnetrza w audi b6 ? - plastiki boczkow drzwi - wlacznik esp - przelacznik swiatel sa wytarte az do bialego i mnie to irytuje
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Plastiki drzwi kup w aso.Nie sa drogie ESP na allegro,lub moze bede mial. Wlacznik swiatel ktos na forum regeneruje.
maciek_gdansk87 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 a ile kosztuja te plastiki drzwi w aso ? mi nie chodzi tylko o przyciski od szyby tylko cale "podramie"
bobikos Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 kosz takiego podramienia to ok 75 zł za sztukę (dla kierowcy i pasażera cena podobna)
maciek_gdansk87 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 a duzo roboty zeby to rozebrac ?
bobikos Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 trzeba zdjąć boczek (instrukcja na forum) i od środka odkręcić cały uchwyt - 8 - 10 śrub. Generalnie pracy nie aż tak wiele, w godzinkę ogarniesz całość. Spinki do tapicerki kup przy okazji w ASO bo kilka może się połamać.
jarek_ns Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 W dziale sprzedaż części ktoś ma te plastiki do boczków. Poszukaj może będzie taniej.
Santa Cruz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Szkoda kasy na używane - zawsze będą miały jakąś zadrapania. Nowe nie są drogie a maja bardziej trwałą powłokę i nie wycierają się tak jak te które miałeś zamontowane fabrycznie. Wymiana jest łatwa (j.w.) ale kup sobie przed rozbiórką kilka kołków to tapicerki w ASO (1,5zl/szt) bo zawsze jakiś uszkodzisz przy rozbieraniu.
risones Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 ja jestem po wymianie podramienia i przycisków przyciski uzywki plastik nóweczka wymiana sama przyjemność a jaka radocha wszystkie opisy wraz z foto na forum
Rekomendowane odpowiedzi