maciek_gdansk87 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 witam, odstaje mi tylnia oslona fotela tak jak tu: http://forums.audiworld.com/picture.php?albumid=73988&pictureid=152685 jak ta czesc fachowo sie nazywa ? ma moze ktos link na allegro gdzie mozna ta czesc kupic ? probowaliscie to jakos naprawiac ?
wrclaguna Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Takie rzeczy pierwsze szukaj w Dziale Warsztat NAPRAWA TYLNEJ OSŁONY DEMONTAZ TYLNEJ OSŁONY
babok1990 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Ja powiem tak 2 Paski zaciskowe takie cienkie z 12 cm długie , wiertareczka , wiertło 3mm, i czarny marker lub odrazu czarne paseczki zaciskowe Jesli jestes ciekawy jak ja to zrobiłem to napisz w przyszłym tygodniu bo odpieram audika z warsztatu, to zrobie ci fotke :gwizdanie: Lub wymiana (ciezko dostac cos w kolorze wiem bo szukałem) koszty około 100 w góre a paski hmm 5 zł 100 sztuk (strzelam bo ja nie kupowałem ale mniej wiecej cos takiego)
vertus69 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja powiem tak 2 Paski zaciskowe takie cienkie z 12 cm długie , wiertareczka , wiertło 3mm, i czarny marker lub odrazu czarne paseczki zaciskowe Ameryki nie odkryłeś.Gdzieś jest na forum sposób z opaskami bo sam tak naprawiałem ok.1,5 roku temu
maciek_gdansk87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja powiem tak 2 Paski zaciskowe takie cienkie z 12 cm długie , wiertareczka , wiertło 3mm, i czarny marker lub odrazu czarne paseczki zaciskowe Jesli jestes ciekawy jak ja to zrobiłem to napisz w przyszłym tygodniu bo odpieram audika z warsztatu, to zrobie ci fotke :gwizdanie: Lub wymiana (ciezko dostac cos w kolorze wiem bo szukałem) koszty około 100 w góre a paski hmm 5 zł 100 sztuk (strzelam bo ja nie kupowałem ale mniej wiecej cos takiego) moglbys podeslac fotke jak to wyglada bo naprawie ?
maciek_gdansk87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja powiem tak 2 Paski zaciskowe takie cienkie z 12 cm długie , wiertareczka , wiertło 3mm, i czarny marker lub odrazu czarne paseczki zaciskowe Jesli jestes ciekawy jak ja to zrobiłem to napisz w przyszłym tygodniu bo odpieram audika z warsztatu, to zrobie ci fotke :gwizdanie: Lub wymiana (ciezko dostac cos w kolorze wiem bo szukałem) koszty około 100 w góre a paski hmm 5 zł 100 sztuk (strzelam bo ja nie kupowałem ale mniej wiecej cos takiego) moglbys podeslac fotke jak to wyglada bo naprawie ?
agart Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 mam to samo. odstaje mi tył fotela. dajcie namiar jak to naprawić tymi paseczkami
rav85 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 mam do sprzedania obicie plastikowe pleców fotela kolor czarny wszystkie zaczepy sprawne
Rekomendowane odpowiedzi