bajk Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 tak - już nie daję*rady latać tym w trasy
variocustoms Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja tam bez 0000 nadal czuję się członkiem w 100%, jaki masz problem w trasie??? Głośno jest czy co? Sent from my Variophone
bajk Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 skrzynia piątka - żeby jechać z prędkościami autostradowymi to trzeba jechać*> 5000 obrotów a do tego spalanie minimum 16L, więc taniej mi kupić diesla z dobrym wyposażeniem niż lać do tego do tego w końcu nie będę musiał się martwić, że jak przywalę w coś to nie będę miał*auta podjechać do klienta
hornet Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 skrzynia piątka - żeby jechać z prędkościami autostradowymi to trzeba jechać*> 5000 obrotów a do tego spalanie minimum 16L, więc taniej mi kupić diesla z dobrym wyposażeniem niż lać do tego do tego w końcu nie będę musiał się martwić, że jak przywalę w coś to nie będę miał*auta podjechać do klienta to przy 150 km/h masz 5 krpm ???
bajk Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 przy 150 jakieś 4200 będzie - 150 to nie jest prędkość*autostradowa w każdym bądź razie przeznaczenie tego auta jest inne wiadomo, że da się*i 10 miesięcy tak przejeździłem (zrobiłem ponad 20 tysięcy km), ale po prawie roku dochodzę do wniosku, że trzeba mieć coś innego w trasę - starzeje się chyba
mgtan Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 bajk... zawsze A4 3.0TDi obok EVO będzie się dobrze wyglądało
bajk Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 taa.. aczkolwiek chyba pójdę*w mniejszy silnik
turdzi Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 150 przy 4200 faktycznie troche meczace, przy takich obrotach ja ma u siebie ponad 200 ale X i tak nie jest takie zle do trho co prezentuje IX jako DD.
mgtan Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 150 przy 4200 faktycznie troche meczace, przy takich obrotach ja ma u siebie ponad 200 ale X i tak nie jest takie zle do trho co prezentuje IX jako DD. BLA BLA BLA ... jako DD tez jest bardzo dobrze w IX nawet na HKS Drager..no i jest 6 bieg kwetstia kto co lubi. X jest bezporównania bardziej ucywilizowanym autem. IX jest bardziej "surowe". Dla kazdego coś odpowiedniego. ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- taa.. aczkolwiek chyba pójdę*w mniejszy silnik ale klekot żeby było dobrze w trasie (Nm do dyspozycji) czy powrót do 2.0 TFSI/TSI? A4 czy jednak na a3/s3 jako drugie auto?
bajk Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 a4 b8 avant 2.0tdi quattro s-line - wstępnie coś*takiego, ale to dopiero po nowym roku.. ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ----------
turdzi Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 BLA BLA BLA ... jako DD tez jest bardzo dobrze w IX nawet na HKS Drager..no i jest 6 bieg kwetstia kto co lubi. X jest bezporównania bardziej ucywilizowanym autem. IX jest bardziej "surowe". Dla kazdego coś odpowiedniego. jak by mi ktos doplacil nie pojechal bym w dluzsza trase IX.50-100 km mnie juz umeczy w STI a IX jest od niego jescze ze dwa razy gorsze jezli chodzi o jazde w trase. Bajk ja to bym poszedl w np: S3 sportback , a nie jkiegos kopciucha sie pchal.Programik wudeszek i 350 km w sam raz na traski
bajk Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 jeden zapierdalacz mi wystarczy - chce auto, które będzie miało jak największy zasięg, żeby się nie martwić tankowaniem, a prędkość autostradową i 2.0TDI osiągnę, więc nie widzę potrzeby niczego mocniejszego
variocustoms Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 gadacie jak jakieś stare baby, jak by mi ktoś dał wyrezaną IX albo X do śmigania w trasy to bym go po stopach całował, liczy się trakcja i moc a nie jakiś szemrany komfort ja mam głośno w moim trucku i to lubię, jak jest cicho w aucie to zasypiam a młody już nie jestem i też mam 5 biegów ale przy 150 to mam może ok 2500-3000 obr/min z czego V-max to 170
mgtan Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 BLA BLA BLA ... jako DD tez jest bardzo dobrze w IX nawet na HKS Drager..no i jest 6 bieg kwetstia kto co lubi. X jest bezporównania bardziej ucywilizowanym autem. IX jest bardziej "surowe". Dla kazdego coś odpowiedniego. jak by mi ktos doplacil nie pojechal bym w dluzsza trase IX.50-100 km mnie juz umeczy w STI a IX jest od niego jescze ze dwa razy gorsze jezli chodzi o jazde w trase. to może Ty jaką padaką jechałeś, ja już zaliczyłem kilka tras i w polskich kiepskich warunkach ulicznych jechało się bardzo dobrze IX... nie dokońca też co masz na myśli lepsze/gorsze bo to pojęcie bardzo względne. STI jeździłem też ale dalej wybieram świadomie i z pełnym przekonaniem Mistu.Ukłąd jaki bajk chce zrobić jest idealny... Zapierdalacz w garażu i wyjazdowe auto obok. Chętnie bym widział odok swojego Mitsu, moje ex A4.
Gość Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Ostatnio Gościu z Wioski oddalonej ode mnie z 15 km sprowadził sobie taką z Anglii, tydzień temu rozwalił ją na zakręcie - ale zdążył przekładkę zrobić . Kierowcy nic się nie stało ale auto na szrot . Chyba przecenił swoje możliwości . A taka zdrowa była, biała, na ładnym felunku .
turdzi Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 mgtan ja nie porownuje evo do subaru tylko przydotnosc i latwosc jazdy na co dzien.przy IX ,EX to mercedes.
Rekomendowane odpowiedzi