mgtan Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 o ile później? 200-300 obr...come on! ja nie mówie o jakimś kolosie, wystarczy Green czy GTX 3071r. Pisałem o 20KM bo tyle ci pewnie AGT pozwoli... a po gwarancji sobie odkręcisz kurek na 450/600 i tyle... ale teraz EOT bo będziesz się martwił jak poczujesz brak mocy:) Graty setupu i wyniku - korzystaj z powera Jak tam po 500km jazdy lepiej powiedz? dalej lubisz Invidie czy już miałeś ochotę ją wyrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 invidię lubię*- w końcu brzmi tak jak evo brzmieć powinno robię*testpipe z tłumikiem póki nie kupię drugiego auta, a później wrócimy do tego co jest bo coraz bardziej mi się podoba - przyzwyczaiłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 hehe ... a jak się trasę robiło przy 400/550 czułeś różnicę w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 tak - dużo lepiej - moment nisko bardzo fajnie się*sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Czyli na wtorek będzie ready? Słyszałem że norbiak wyrywa wszystko co się da żeby było mniej kg:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 cały czas jest ready Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 o ile później? 200-300 obr...come on! ja nie mówie o jakimś kolosie, wystarczy Green czy GTX 3071r. Pisałem o 20KM bo tyle ci pewnie AGT pozwoli... a po gwarancji sobie odkręcisz kurek na 450/600 i tyle... ale teraz EOT bo będziesz się martwił jak poczujesz brak mocy:) Graty setupu i wyniku - korzystaj z powera Jak tam po 500km jazdy lepiej powiedz? dalej lubisz Invidie czy już miałeś ochotę ją wyrzucić? Tak czytam sobie ten watek i az z podziwu wychodze jakim stales sie eksertem w dziedzinie evo odkd przesiadles sie na evo ale to oczywiscie na plus no i fajny masz rejestr GT400 w PL:thumbup1: Bajk fajnie ci to evo wyszlo.No i ten jeden km bardzo wazny dla lebszego samopoczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 to akurat ostatni wykres przed wyjechaniem z hamowni - było i 405 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tak czytam sobie ten watek i az z podziwu wychodze jakim stales sie eksertem w dziedzinie evo odkd przesiadles sie na evo ale to oczywiscie na plus no i fajny masz rejestr GT400 w PL:thumbup1: ja? ekspertem?? buuhahah chyba nakładania wosku na lakier, choć nie... też nie Rejestr to tylko do IX działał (z zamiłowania)... przy X juz nie jest tak kolorowo bo jest to dostępne dla każdej X jako opcja i troche już tych GT400 w X jeździ (na szczęście strojone są już indywidualnie, a nie jak kiedyś na gotowaca). to akurat ostatni wykres przed wyjechaniem z hamowni - było i 405 zimno się teraz robi to będziesz miał bonus w doładowaniu to dojdzie ci kilka "kuniuf" - darmowy KERS :: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 bajk, jak oceniasz glosnosc wydechu? jak w tym subaraku, ktorego kiedys ogladalismy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ciszej ogólnie przyzwyczaiłem się*i jest dobrze możliwe też, że ogłuchłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 mierzyłeś już po podniesieniu mocy? ile masz teraz 0-100 100-200 1/4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 nie - racelogic popsuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Michałek zepsuł? słyszałem że pierwsze jakieś tam podejścia już robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 pierwsza zimowa pojeżdżawka zaliczona - wnioski - zmienić ustawienia stabilizatorów i ustawić geometrię na zimę. przyda się też płyta powoli też kończy się seryjne sprzęgło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 1. Odpiąć po jednym łączniku stabilizatorów 2. geo - heloooou 3. inne opony A no i wczoraj coupeta była na 175/65 Profil i czasami miażdżyła evoszczaki okrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 w sumie to najlepszym wyjściem będzie 17 cali i kolec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 kurde myślałem że ułęż jest za lublinem. kiedy jedziecie znowu? może i ja się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 słyszałem jakieś plotki, że w ten weekend ma być znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie wiem jak w EX ale zdaje się braid robi 16" felgę, która wchodzi na seryjny hebel. Do tego nalewki Profila i kolec Ci nie będzie potrzebny. Naprawdę ten zestaw robi kapitalną robotę, ekstra trakcja bo miekka gumka i hamowanie rewelacyjne. Polecam ---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- kurde myślałem że ułęż jest za lublinem. kiedy jedziecie znowu? może i ja się wybiorę Buba akurat po śledziku klubowym 15.12 jest impreza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi