Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Cenzura internetu SOPA i ACTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy to ma znaczenie ale pliki na wrzucie i youtube nie działają, ciekawe czy tylko u mnie :mysli:

Opublikowano

nie wiem czy to ma znaczenie ale pliki na wrzucie i youtube nie działają, ciekawe czy tylko u mnie :mysli:

tylko u ciebie

Opublikowano

.... Rosja nie wypowiada się na ten temat ani nawet nie chce słyszeć o tym całym projekcie ACTA który był robiony w tajmenicy zapewne sami nasi politycy nie do końca wiedzą co mają podpisać.... a może USA chce mieć pełną kontrole i prawo do kontrolowania Swiata i Narodów... wydaje mi się że w tym wszystkim jest głebszy sens... [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 18:14_________________________________________________http://wiadomosci.wp.pl/title,Rzad-chcial-ukryc-prawde-o-ACTA-oto-dowod,wid,14194445,wiadomosc.html?ticaid=1dcc3

Opublikowano

A z tego co widzę najwięcej zamieszania jest wokół - zamieszania? Nikt nie wie o co chodzi ale lamentują wszyscy i snują teorie co kto komu szykuje. Jedyne co wiadomo to to, że projekt był owiany tajemnicą od początku i był negocjowany poufnie. Pytanie dlaczego? i jedni powiedzą, że to międzynarodowy zamach na demokrację i wolność w necie (co ma złodziejstwo do wolności?) a inni powiedzą po części zasadnie, że internet jest doskonałym miejscem do dokonywania przestępstw i ich przygotowywania a więc wyjawianie zamiarów na początku byłoby nierozsądne. Skoro jednak sprawa się sypnęła w pół drogi to teraz moim zdaniem nie ma innego wyjścia jak wytłumaczyć wszystko punkt po punkcie. Oczywiście rękami hakerów i głosami guzik wiedzących internatów lament podnosić będą grupy którym najbardziej zależy na tym aby w sieci pozostało jak jest.

Bo sama ACTA porusza się w ramach przepisów obowiązujących w danym kraju.

Opublikowano

koniec świata coraz bliżej... :gwizdanie: :decayed::wink4:

Opublikowano

Panowie czemu mój avatar samoczynnie zmienił się na taki obrazek:

ad4mhssxp_rrxapnp.jpg

To jakiś skrypt na forum czy jak ?

Opublikowano

tak będziesz miał jak wprowadza acta tylko że wtedy zapuka do ciebie policja że złamałeś prawo bo zamieściłeś jakiś obrazek bez zgody autora i jesteś przestępcą :wallbash:

Opublikowano

No dobra jeszcze nie wprowadzili ACTA a jakimś cudem zmienił się samoczynnie avatar. Dlaczego ?

Opublikowano

No dobra jeszcze nie wprowadzili ACTA a jakimś cudem zmienił się samoczynnie avatar. Dlaczego ?

jesteś na celowniku :decayed:

Opublikowano

zakazane i poufne d*py oglądał to teraz ma :decayed:

Opublikowano

Dobra dobra :P to się stało po tym jak kliknąłem w ten Twój trefny link CBA :P

Opublikowano

każdy szanujący się serwis manifestuje przeciwko acta wejdz sobie na demotywatory joemonster wykop itp teraz trwa manifest dlatego tak masz na obrazku

Opublikowano

mam 2 teorie na to :

- acta + anonymous to rządowa propaganda , która ma na celu zastraszenie ludzi , po tym jak rząd w pięknym stylu rozniesie próby zamachu anonymous , żeby dało to do myślenia "powstańcom" , że cokolwiek zrobią to się nie uda

lub

- poprostu zaczęło się to

Opublikowano

zakazane i poufne d*py oglądał to teraz ma :decayed:

słuchał zakazanych stacji radiowych przy tym :decayed: na fejsbuku udostepnił piosenke z jutuba

Przyzwyczajaj sie do tego czego nie edzesz mógł nie bawem robić, tzn bedziesz mógł tylko twój dostawca internetu bedzie donosił na ciebie :decayed:

Opublikowano

każdy szanujący się serwis manifestuje przeciwko acta wejdz sobie na demotywatory joemonster wykop itp teraz trwa manifest dlatego tak masz na obrazku

Ale mi chodzi o to czy to ktoś z Forum jest odpowiedzialny za tą podmianę ? bo jeżeli nie to jakim cudem avatar mi się podmienił ;)

Opublikowano

Ale mi chodzi o to czy to ktoś z Forum jest odpowiedzialny za tą podmianę ? bo jeżeli nie to jakim cudem avatar mi się podmienił ;)

a nie miałeś tam linku przypadkiem do obrazka?

Opublikowano

Link był do zdjęcia na ifotos. K...a Pany to mi się nie podoba :mysli:

Opublikowano

takim cudem że wrzuciłeś avatar na serwer gdzie jest protest. Panowie anymouse chyba odpuściło i nic nie zrobią więcej :kwasny: już po internecie, ostatnie wolne media

Opublikowano

http://www.tvn24.pl/0,1732445,0,1,wylaczyli-serwery-na-znak-protestu-wobec-acta,wiadomosc.html

Nie sa nic wstanie zrobić, tu zmienic moze coś tylko krwawa jadka jak w pakistanie czy syrii, tak czy tak to podpiszą