Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Witam mam pytanie czy zawiasy od schowka(od pasażera te felerne) od angola będą pasować da się przełożyć do mojego schowka bo jeden mi padł
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l mówisz lepsza opcja bo cenę one mają straszną na allego a padł mi ten od strony drzwi no nic na wiosnę trzeba będzie się zabrać do roboty i tyle dzięki za info pozdro
Opublikowano 1 Lutego 201412 l Chciałem jechać ale chyba odpuszczę muszę po starą o 20 do pracy jechać
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Autor Andrzej a gdzie to jest to 'u nas' ? Bo dużo polskich głosów słychać tam, sami Polacy się tylko bawią zimą
Opublikowano 3 Lutego 201412 l fajne balety macie A ty żyjesz wogóle może jakiegoś spota się ogarnie:naughty:
Opublikowano 4 Lutego 201412 l skalniaki siedza w jaskiniach Ta, bo jak ostatnio wyszli sie pobawic to plywali łajbami i grabili wioski. Teraz siedzą w domach prewencyjnie
Opublikowano 4 Lutego 201412 l W sobote ponoc na skwerku beda mieli spota "nocne latanie"moze rozparzymy spota?
Opublikowano 4 Lutego 201412 l No to milego spota wam zycze, ja jutro do tyry jade wiec pojawie sie gdzies na poczatku maja