novwy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 to robimy w czwartek spota i nie zapraszamy Andrzeja
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pany jest opcja żeby w niedzielę na skwerek skoczyć...może czwartek odpuścimy i w niedzielę się spotkamy co:naughty:
grucha1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tak jak wtedy czy sami tam bedziemy? I o ktorej?
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie no trzeba ekipę zwołać...będzie Józek i może ktoś jeszcze wpadnie:wink:
TyBucu Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 to robimy w czwartek spota i nie zapraszamy Andrzeja
novwy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pany jest opcja żeby w niedzielę na skwerek skoczyć...może czwartek odpuścimy i w niedzielę się spotkamy co:naughty: Jakieś konkrety i czy na pewno? Mijanka we Władku Włodek dopiero z pracy
wladi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No ja tak zawsze z pracy wracam a Ty się ogol bo Cię prawie nie poznałem:decayed:
novwy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no widziałem że byłeś w ciężkim szoku, co już nie podobam Ci się , sądziłem że wyglądam bardziej męsko
wladi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no widziałem że byłeś w ciężkim szoku, co już nie podobam Ci się , sądziłem że wyglądam bardziej męsko :polew::polew:
wladi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To co w niedziele ktoś reflektuje na spota na skwerku:naughty: godzina około 16 jak by komuś inaczej pasowało to pisać
novwy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pogodę masz zamówione To całą rodzinę mam ciągnąć ze sobą
wladi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pisać kto jedzie bo szkoda prądu jak nas kilku tylko bedzie...
wladi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Grucha geju z wampa dawaj masz najbliżej:thumbup:
Rekomendowane odpowiedzi