wladi Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jeszcze zobaczę może będę wymieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Krzysiek ale pasowal ci ten kolektor?bo to byl z a6 ogolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/ Tomek rozgladasz sie cos za kompletnym bagajem dla mnie? (w sensie boczki, obicie klapy, prog + podloga z lifta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Rozgladam rozgladam. Narazie przyjechal pasek 1,8t w sedanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mamy jakiś fachowców od wózków widłowych, melexów....naprawa-sprzedaż części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mamy jakiś fachowców od wózków widłowych, melexów....naprawa-sprzedaż części? no nie gadaj że ten Twój bolid się rozsypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mamy jakiś fachowców od wózków widłowych, melexów....naprawa-sprzedaż części? no nie gadaj że ten Twój bolid się rozsypał Potrzebuję wymienić sterownik Curtis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 ale co wymiana jest problemem czy potem jeszcze trzeba coś ustawiać-kalibrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 No problemem jest dostać bo gówno drogie w uj...wymiana chyba w miarę prosta ale nie wiem czy nie trzeba kompem ustawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 nowy drogi ale może wtedy używkę, na olx są dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 No niestety nie ten model ja potrzebuję 1204-48V... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Bry, ktoś jutro będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wlodi jade wieczorem do Poznania. Rano wracam przez Bydgoszcz cos ci tam ogarnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Hej no pasowało by ale nie wiem czy sie wyrobie na spota raczej będzie ciężko może w przyszłym tygodniu się zgadamy ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Zważywszy na warunki pogodowe odpuszczam dziś, tak więc może za tydzień spocik i może już seiko będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Za tydzien bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Andrzej teraz też to poczułem co Kalina jak jechaliśmy na Hel , mówiłem że się wczuwa w ten kawałek co puszczała, poczułem to trzymając kierownicę i siedząc w odpowiednim fotelu A tak poza tym zapraszam http://a4-klub.pl/b5-a4-s4-rs4-74/b5-afn-novwy-individual-avant-paradiesgruen-326784/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ale że co, wibrujące stołki se zamontowałeś? Przewiń mi jeszcze raz szto ona tam wygadywała, bo mam w zwyczaju się wyłączać :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi