Gość cwiara Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No Novwy się zapowiedział na sobotę że coś tam mu będziesz grzebał ja sobie u siebie poradzę więc jemu porezasz i przy okazji popijemy przy robocie Nic mi o tym nie wiadomo Ale musimy sie trzymać żelaznej zasady. Najpierw picie później robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jakoś to ogarniemy byłe by kabelków nie poyebać żeby lustra się do środka auta nie chowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Trzym się łobuzie lecę w kimę będziemy na łączach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No Novwy się zapowiedział na sobotę że coś tam mu będziesz grzebał ja sobie u siebie poradzę więc jemu porezasz i przy okazji popijemy przy robocie Nic mi o tym nie wiadomo Ale musimy sie trzymać żelaznej zasady. Najpierw picie później robota Jak nie wiesz. Już na OEMie Ci mówiłem jak zapowiedziałes wizytę na ylu. Fis już czeka lepiej napisz co oprócz licznika kostek i manetki potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kiedy macie spota?? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 A chcialem tylko podniesc gwint... Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Jak macie ori podnosniki to wyhebdzie wpjezdziec... Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Melanzyk sie szykuje, kiedy?Krzysiek zostaw mi wyswuetlacz temp z twojego starego liczydla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kogo moge pozwac prawnie o ujowy lewarek? Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Znaczy sie przedluzasz zwolnienie lekarskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Lepszego preteksty zeby zostac nie mogles znalesc;) zostajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ale coś poważnego czy tylko zbita? memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nie wiadomo, rtg w ylu padlo. Zwijam do no, jak mi zwolnienie na dluzej wystawia to wracam Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Do nastepnego warjaty. Dzieki wam za wszystko. Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Trzym się kaleko i życzę szybkiego powrotu do kraju memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Andrzej polecam się na przyszłość jak wymyślisz uchlać się kamikaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nie wiadomo, rtg w ylu padlo. Zwijam do no, jak mi zwolnienie na dluzej wystawia to wracam Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Do nastepnego warjaty. Dzieki wam za wszystko. Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Miło było Was poznać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Coś dzisiaj robimy? Ja mogę być na godzinke ale na 18 jak komuś pasuje to pisać memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Coś nie ma chętnych, więc chyba dopiero w weekend zrobimy spot na ylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 No spoko ale będą tylko wybrani bo ja wszystkich nie pomieszcze memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi