grucha1 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Kuzwa az do wladka mam sie bujać.jak kawy nie postawisz to nie jade
Gość cwiara Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 A ile to roboty Cze chlopoki Sent from my iPhone5 using Tapatalk
TyBucu Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Cze ćwiara. Grucha, kawe postawie w ice. Taka porzadna, nie to co na bp. Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
grucha1 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Trzymam za slowo :Dja bym byl za godz 16 puki jasno jak ma byc jakas fotka
TyBucu Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Jak sie bawic to sie bawic, okno wy***ac i taśme wstawić. Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
grucha1 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Tak mocno wcisnał guzik od zamykania szyb ze az slizgi sie pplamaly
TyBucu Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Noł problemo. Foto - Struś zawsze do usług. Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
grucha1 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 I jak Andrzej ogarneles fotki na kompie? Jak wyszly?
TyBucu Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 No więc tak. 1. GRUCHA1, GIGA DZIĘKI ZA POMOC Z ABS-EM!!! 2. Nasze foty właśnie będe ogarniać, przeglądowo jest spoko, będzie jeszcze lepiej. Zabrałem kobicie laptoka i właśnie instaluje kilku pomagierów grafikowych, więc... w najbliższych dniach będe sypać fotami, ze spotó, z sesyjek i oczywiście z motor show. 3. Oto moje pierwsze wypociny jak narazie: UWAGA SIEM CHWALEM MOM BUTELOM! (dla tych co nie chcieli, nie mogą, lub poprostu są zbyt leniwi by przyjechać na spot)
novwy Opublikowano 5 Października 2013 Autor Opublikowano 5 Października 2013 3cia fota jest fajowa, lakier to jak normalnie psu jajca się świeci , zrób wszystkie w jednym folderku i puść zip'em, bo tu miejsca nie starczy na wszystkie
TyBucu Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Ja wybiore co lepsze i zredaguje, puszcze tu. Jak chcesz, reszte twórczych śmieci to wrzuce w zipa. ---------- Post dopisany 06-10-2013 at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany 05-10-2013 at 23:51 ---------- Nowy miałeś racje... ten spad przed zamkiem spowodował ze wyglądamy jakbyśmy się szykowali do odlotu na marsa... szczególnie ja i grucha:doh: ---------- Post dopisany at 01:09 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ---------- Macie pany na dobranoc, resztę wrzucę jutro bo już i tak widzę ledwo na oka. W spoiler wrzucam to co narazie zrobiłem. a tak ps, grucha. Jak gadalismy o tej szlifierce jako maszynie polerskiej to mi chodziło o to: (rusz wkoncu tylek do kompa a nie tylko tapkatapka:kox:)
artua2 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 nie byłby ktoś zainteresowany kompletem felg o numerze 8T0 601 025 B rozmiar: 17" szerokość: 7,5 et 28 felgi w ładnym stanie z deklami(2 zimy) cena do dogadania
novwy Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 a jak pewnie, kawałek listewki i na razie można śmigać, odłączyłem też silniczek, szukam teraz tych plastików, tylko się zastanawiam czy tylko te plastiki się da wymienić czy to jest nierozbieralna i trzeba będzie większy element wymienić
xxxSzYbAxxx Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 co wyście konkurs na największa koze robili? nie no najs zdjęcia najs, mam nadzieje ze na następne się załapie
TyBucu Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Kolejne foty ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- Cicho szyba, bo ci gwint ukręce.
Gość Edyta Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 kolejne wodowanie a myślałam że tylko józek takie atrakcje ma dobre foty panowie:wink:
novwy Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 thx Andi, czym sobie zasłużyłem że mam dwie foty? fajne zdjęcia
TyBucu Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Tym że szypka ci się nie zamyka Dobra pany, ja uciekam do Chełma na spot Do czwartku.
Rekomendowane odpowiedzi