grucha1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja pogadam z modem coś się załatwi:wink: to super łatwiej będzie ogarnąć nowym wladi powiedz jak masz podłączone te halogeny ze zapalają się jak oświetlenie kabiny i czy wtedy nie tracą funkcji przeciw mgielnych Jak Ci się będzie chciało to poczytaj tu masz wszystko jak to wygląda http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/ a jak coś to Ci powiem na spocie resztę można tylko pogratulowac że żeś ogarnął to wszystko co tam jest napisane i że ci sie udało bo efekt jest
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 W sumie większość to zasługa Domin79:naughty: chłop jest psze chu... jak będzie ktoś miał problem z elektryką-elektroniką to tylko pisać do niego napewno pomoże:wink: ---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- Pany temat podwieszony podziękowania dla Domjenick
grafi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 no to teraz tylko zedytować i będzie gitara
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 no to teraz tylko zedytować i będzie gitaraCzyli co jeszcze potrzeba bo nie orientuję się zbytnio:naughty:
grafi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 bo teraz pierwszy post w tym temacie jest zawsze na gorze każdej strony i go można zedytować odnośnie miejsca spotów i tam jakies inne info tak jak maja na trójmiejskim a pierwszy post należny do novwy wiec niech edytuje go jak trzeba jakąś grafikę info co do miejsca spocików może gdzieś w kacie jeszcze info o polecanych warsztatów w okolicy
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Aaaa no tak to niech On go ładnie teraz pozmienia żeby było info i będzie gutarrra:wink:
grafi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 baner gotowy jak się podoba to wstawiać
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 http://img248.imageshack.us/img248/4047/baner6.jpgbaner gotowy jak się podoba to wstawiać No widzę grafi masz zdolności manualne marnujesz się chłopie:decayed:
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 no wiesz trza zawstydzić 3m Nono co prawda nie mamy takich furek jak 3M ale liczą się chęci:decayed:
Seikokilla Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 http://img248.imageshack.us/img248/4047/baner6.jpg baner gotowy jak się podoba to wstawiać no wielkie gratki, baner jak sie patrzy i cos sie dzieje jak mi znow zmiena terminy sie pojawie w czwartek
grafi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 novwy jak wytrzeźwiejesz edytuj 1 post i wklej baner
Hugo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę
Tomeks Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dareczku,jebnij im ten baner na tle pola buraków,żeby swojsko mieli:decayed:
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dzięki Dariusz:wink:---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dareczku,jebnij im ten baner na tle pola buraków,żeby swojsko mieli:decayed: Teee filozof lepiej się martw żeby te buraki Ci się w sklepie na zadupiu sprzedawały:polew::polew:
Hugo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dzięki Dariusz:wink:---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dareczku,jebnij im ten baner na tle pola buraków,żeby swojsko mieli:decayed: Teee filozof lepiej się martw żeby te buraki Ci się w sklepie na zadupiu sprzedawały:polew::polew: Tomek ma tak szybkie auto, że jak wiezie dostawę buraków do sklepu to po przyjeździe na miejsce ma cukier na pace
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dzięki Dariusz:wink:---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dareczku,jebnij im ten baner na tle pola buraków,żeby swojsko mieli:decayed: Teee filozof lepiej się martw żeby te buraki Ci się w sklepie na zadupiu sprzedawały:polew::polew: Tomek ma tak szybkie auto, że jak wiezie dostawę buraków do sklepu to po przyjeździe na miejsce ma cukier na pace :polew: ale co mówisz o tym 2,5 tedei:grin:
Łepski Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dzięki Dariusz:wink:---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Hej. Wrzuciłem Wam banner na samą górę Dareczku,jebnij im ten baner na tle pola buraków,żeby swojsko mieli:decayed: Teee filozof lepiej się martw żeby te buraki Ci się w sklepie na zadupiu sprzedawały:polew::polew: Tomek ma tak szybkie auto, że jak wiezie dostawę buraków do sklepu to po przyjeździe na miejsce ma cukier na pace Oj jeszcze nie wiecie co Maździna potrafi
Tomeks Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 audi jak audi,ale ravka dawała swego czasu czadu:decayed:
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 audi jak audi,ale ravka dawała swego czasu czadu:decayed:http://s7.postimage.org/82nhh2cwn/20100612677.jpg O ja jebie:polew: ale najważniejsze leżało pod siedzeniem:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi