wladi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 No elegancko w końcu nie będzie gruchy na spocie:thumbup: ale mnie też nie:D:thumbdown: memory five wladi i wszystko jasne :-) ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- Ktoś wogole dzisiaj będzie to może bym pojechał memory five wladi i wszystko jasne :-) ---------- Post dopisany at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- Pojebały mi sie dni..... memory five wladi i wszystko jasne :-)
grucha1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wlasnie nie duzo zderzak obdrapany slizgi pekly lampa pekla ale juz mam druga. Ogolnie tylko klosz.no i gril ale nie tak zle jechalem 100 to i tak dobrze ze tak malo.wgniotek zadnych.zderzak tez nie polamany. Tylko ramke klubowa bede potrzebowal bo ta co mialem sie sarnie na d*pie odbila
novwy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wlasnie nie duzo zderzak obdrapany slizgi pekly lampa pekla ale juz mam druga. Ogolnie tylko klosz.no i gril ale nie tak zle jechalem 100 to i tak dobrze ze tak malo.wgniotek zadnych.zderzak tez nie polamany. Tylko ramke klubowa bede potrzebowal bo ta co mialem sie sarnie na d*pie odbila no to ogólnie miałeś szczęście że takie małe szkody
grucha1 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jak cholera.troszke podpicowalem i auto do jazdy.tylko w swieta klosz od lampy zmienie bo juz dorwalem ---------- Post dopisany 12-12-2013 at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany 11-12-2013 at 20:18 ---------- i jak spocik dzisiaj jst
Gość cwiara Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jade dzis sobie o 6 rano do leborka moja niunia i co sarenka mi wyskoczyla i bum To Wy szyby auta nie widzieliscie.
TyBucu Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 No w końcu. Sam by się przecież nie pochwalił. Szyba, jak ty to k... zrobiłeś?
Gość cwiara Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Noo. Az sie lza w oku kreci. Tyle jego pracy wlozonej w to auto i mojej z reszta tez.
TyBucu Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 grucha wsiadaj w swojego i jedz do kębłowa, przełożymy klime do twojego ---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ---------- kurde, im bardziej sie przyglądam temu zdjęciu tym bardziej mnie depresja nachodzi
Gość cwiara Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Tam ze srodka to wiazka chyba tylko ocalala. Caly klimatronik z klapami polamany prawdopodobnie.
novwy Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 O kur... ten to chyba w dzika zaje.bal :eek:
Gość cwiara Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 O kur... ten to chyba w dzika zaje.bal :eek: Skad wiedziales? Dzik mu wyskoczyl, chcial zrobic unik i cos nie poszlo :/
TyBucu Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Skad wiedziales? Dzik mu wyskoczyl, chcial zrobic unik i cos nie poszlo :/ Uroki mieszkania na pomorzu... A co on jeszcze w cos podlogą przydupcył że taki banan?
Gość cwiara Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Skad wiedziales? Dzik mu wyskoczyl, chcial zrobic unik i cos nie poszlo :/ Uroki mieszkania na pomorzu... A co on jeszcze w cos podlogą przydupcył że taki banan? Nie wiem do konca jak to bylo. Chyba rowem lecial...
TyBucu Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Przynajmniej fart że mu nic nie jest. A golfik twarzowy.//
wladi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 No nikt się nie odzywał myślałem że nie będzie...poza tym młody dopiero z piłki wrócił a musiałem czekać na niego bo nie miał klucza:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi