budtom Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 witam koledzy przypadkiem trafiłem na ten temat. Spotykacie sie co czwrtek? Dołaczyłbym sie do was, i frekwencja +1 by podskoczyła.
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Siemanko:hi:jak najbardziej przyjeżdżaj, zawsze mile widziana każda osoba mająca chęci i czas się spotkać i pogadać o naszych perełkach:wink: Obserwuj wątek coś się zmontuje:decayed:
budtom Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 ok w chwilach wolnych bede obserwował temat.
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak by się nam nudziło to zawsze można podjechać do chłopaków z trójmiasta:naughty: http://a4-klub.pl/pomorskie-90/spoty-3m-kazda-sroda-godz-19-00-parking-podziemny-matarnia-sektor-b10-292/
budtom Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 pamietam czasy jak jezdziłem do matarni praktycznie byłem stałym bywalcem spotkań co czwartkowych. Wiec trzeba bedzie sobie przypomnieć i pojechać
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 No proszę stary wyjadacz się odrodził ja jeździłem jak spotykaliśmy się w środy ale można czasem podlecieć na bajere:wink:
budtom Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 no tak tylko wtedy było sie zwolennikem innej marki. I coś tam jeszcze zostało z tej pasji. A cztery kólka to dopiero moje poczatki:decayed:
novwy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 kolega ode mnie to może będę kojarzył, jaki kolorek masz tego avanta swojego?
TyBucu Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Te wladi, nic dziwnego że frekwencja u nas taka słaba jak wszystkich na matarnie odsyłasz
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Te wladi, nic dziwnego że frekwencja u nas taka słaba jak wszystkich na matarnie odsyłasz Nie pitol:grin: będzie git jak wszyscy będą jeździć do MC:decayed:
novwy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Te wladi, nic dziwnego że frekwencja u nas taka słaba jak wszystkich na matarnie odsyłasz co prawda to prawda, ostatnio marnie u nas co nie Tomek
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Te wladi, nic dziwnego że frekwencja u nas taka słaba jak wszystkich na matarnie odsyłasz co prawda to prawda, ostatnio marnie u nas co nie Tomek Nono jak małolactwo wyjeżdża z kraju zamiast siedzieć na d*pie i na spoty przyjeżdżać co co się dziwić
TyBucu Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Te wladi, nic dziwnego że frekwencja u nas taka słaba jak wszystkich na matarnie odsyłasz co prawda to prawda, ostatnio marnie u nas co nie Tomek Nono jak małolactwo wyjeżdża z kraju zamiast siedzieć na d*pie i na spoty przyjeżdżać co co się dziwić Przygarniał kocioł garnkowi, a sam smoli.
grucha1 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Te wladi, nic dziwnego że frekwencja u nas taka słaba jak wszystkich na matarnie odsyłasz co prawda to prawda, ostatnio marnie u nas co nie Tomek Oj prawda. Zapowiadaja sie a potem zalewaja
TyBucu Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 kolego budtom a ty przypadkiem ramek nie masz klubowych? i nie robisz na radarowni obok oetkera?
budtom Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 jeszcze mi sie nie udalo zakupić klubowych ramek takze to musi być ktoś inny.
novwy Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Trójmiasto się w końcu określiło w sprawie tej wigili z kreglami. Wyszło że piątek więc ja odpadam, niektórzy pracują w soboty
wladi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Trójmiasto się w końcu określiło w sprawie tej wigili z kreglami. Wyszło że piątek więc ja odpadam, niektórzy pracują w soboty A kto Ci każe w sobotę rano wracać z kręgli:grin:
Gość Edyta Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Trójmiasto się w końcu określiło w sprawie tej wigili z kreglami. Wyszło że piątek więc ja odpadam, niektórzy pracują w soboty A kto Ci każe w sobotę rano wracać z kręgli:grin: ty się nie mądruj Mati będzie w piątek w domu z trasy o i tyle wigilii mamy:polew:
Rekomendowane odpowiedzi