Sidd Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nigdzie na forum nie było poruszane Chciałbym aby uzytkownicy podzielili sie swoimi doswiadczeniami z filtrami firmy FIAAM. Kazdym rodzajem czyli oleju, powietrza, kabinowym i paliwa. Dziekuje i pozdrawiam
Musashi Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 uznaje tylko ori oraz MANN i KNECHT - nigdy sie nie zawiodlem a wiec silniczki rowniez.
Michallo33 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 dokladnie tak jak kolega juz napisał tylko Knecht
Marpor Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Praktycznie od 10 lat stosuję tylko Knechta i nigdy się nie zawiodłem. Raz w Audi 80 B2 1.6 spróbowałem Filtrona :thumbdown:z oszczędności ale auto jeździło jakoś dziwnie i zaraz został wymieniony na Knechta. Różnica w cenie nie jest warta eksperymentów.
lexpar Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie oszczędzaj na filterkach i kup KNECHT-a. :th:
12RAEL Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Miałem FIAAMa w LandCruiserze ale wróciłem do ori a w audi jak koledzy powyżej
voxan69 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Kiedyś słyszałem od serwisanta, że Knecht ma inny tzn lepszy impregnat wkładu filtra niż filtron. Knecht szczególnie w warunkach dużej wilgotności zachowuje dłużej swoje parametry a co za tym idzie silniczek ma lepsze warunki pracy - ja również polecam :th:
adadur Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 uznaje tylko ori oraz MANN i KNECHT - nigdy sie nie zawiodlem a wiec silniczki rowniez. ja dodam do tego BOSCHa ale z pewnego źródła
Rekomendowane odpowiedzi