PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Moze ktoś zapodać fotke jak leży ten grill nr1? Ja juz dawno sie przyzwyczaiłem do nr 2 i nie narzekam ale mysle nad zmianą
inco Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 tak jak "wienkszosc" juz sie wypowiedziala, z tych dwoch lepiej 1
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 najlepiej to od S4, tylko ze to tnie po kosztach... osobiscie wybralmbym 1, bo sam mialem taka zakladac, ale dokupilem nowy znaczek, i poki co zostaje ORI...
Nosb Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Poliftowy Tanszy od S4 czy RS4 a bardzo ładny
Rafaell Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Żaden z tych co pokazałeś Zostaw ten co masz (czyli poliftowy chyba ) i zajwyżej pozbyj się chromu z niego
moskal Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Żaden z tych co pokazałeś Zostaw ten co masz (czyli poliftowy chyba ) i zajwyżej pozbyj się chromu z niego spróbuj pomalowac obwódke grilla na czarny mat i zobacz jak to bedzie wyglądac
macius 1977 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Osobiscie bardzo podobaja sie mi :audi:ale jesli mialbym wybrac to 1
Rekomendowane odpowiedzi