Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Swiatla odblaskowe w tylnym zderzaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zauwazylem ze duzo nowych samochodow ma takie odblaski na tylnym zderzaku. Czy ktos z was myslal o wyrezaniu sobie czegos takiego?

Co o tym myslicie?

Pozdrawiam,

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma sensu bo nie będzie pasować. Nakreśl mniej więcej jak Ty to widzisz, w którym miejscu, jaki ten odblask, bo tak to nie wiadomo co powiedzieć nawet.

Opublikowano

dokładnie żeby to ładnie wyglądało musi być ładnie wpasowane w zderzak.a tu będzie tego brakowało.

ale pomysł :good:

Opublikowano

Jak sa w lampach to niema sensu, wiem ze jak ktos ma czemne lampy cale to sa odblyski wymagane wlasnie np w zderzaku

Opublikowano

Jak sa w lampach to niema sensu, wiem ze jak ktos ma czemne lampy cale to sa odblyski wymagane wlasnie np w zderzaku

serio?? :mysli: kurde ja mam całe czarne. :gwizdanie:

Opublikowano

Kumpel mial taka akcje w Bemce na tyle orginalne lamy Helli dymione i zatrzymaly go pieski i mowia do niego gdzie sa odblaski na tyle on ze niema to oni ze dowodzik zabieraja albo zalozy orginalne z odblyskami albo odblyski w zderzak

Opublikowano

Kumpel mial taka akcje w Bemce na tyle orginalne lamy Helli dymione i zatrzymaly go pieski i mowia do niego gdzie sa odblaski na tyle on ze niema to oni ze dowodzik zabieraja albo zalozy orginalne z odblyskami albo odblyski w zderzak

masakra mi jeszcze się nie przywalili zobaczymy :gwizdanie:

Opublikowano

jak kupowałem przyciemniane lampy do sedana dawno temu, to w komplecie dostałem odlaski , 6x4cm i w instrukcji było napisane zeby przyklejac na zderzaku.

Opublikowano

jak kupowałem przyciemniane lampy do sedana dawno temu, to w komplecie dostałem odlaski , 6x4cm i w instrukcji było napisane zeby przyklejac na zderzaku.

wiec Moskal cos w tym musi byc

Opublikowano

ja tez jak kupowalem lampy tylne in.pro dymione do kombiaka mojego to mialem takie czarne uchwyty do zderzaka i odblaski w komplecie..

Opublikowano

to muszę wymienić lampy. :naughty: póki się nie czepiają będę taj jeździł :gwizdanie:

Opublikowano

to muszę wymienić lampy. :naughty: póki się nie czepiają będę taj jeździł :gwizdanie:

nikt sienie przyczepi , mozesz jezdzic :good:

Opublikowano

nikt sienie przyczepi , mozesz jezdzic :good:

skoro mam czarne bez odblasków. i tak myśle nad wymianą na poliftowe.ale nie teraz.

Opublikowano

jak Ci sie podobaja to niezmieniaj:)

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie nie wiem do konca jak to widze. Poprostu podobaja mi sie auta z tymi odblaskami, ale to sa odblaski w serii, ladnie spasowane i wyglada git. Nie bylo tego tu jeszcze wiec wychodze z takim pomyslem wlasnie..... :)

Opublikowano

Wlasnie nie wiem do konca jak to widze. Poprostu podobaja mi sie auta z tymi odblaskami, ale to sa odblaski w serii, ladnie spasowane i wyglada git. Nie bylo tego tu jeszcze wiec wychodze z takim pomyslem wlasnie..... :)

dokładnie jak sam napisałeś w seri.a sam nigdy tego nie zrobisz żeby było ładnie.chyba że się myle.mi też się to podoba. :good:

Opublikowano

a no z przykrościa musze potwierdzic w golfie mk IV miałem helli dymione i ta sama historia... odblaski na zderzak albo ori.. bo inaczej chca dowodzik zabrac...

:hi:

Opublikowano

mi jeszcze nikt nigdy nie powiedzial ze nie mam odblaskow.. a jezdze juz 2 lata na tych lampach..

Opublikowano

W passkach były zderzaki z obrysami, w A4 chyba tego nie było :mysli:

Opublikowano

mi jeszcze nikt nigdy nie powiedzial ze nie mam odblaskow.. a jezdze juz 2 lata na tych lampach..

a masz dymione??