adik1983 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 witam mam takie pytanie teraz jak przszly mrozy to jak auto postoi na dworze w minusowej temperaturze i jak odpala to trzesie budą i strasznie tłumik słychac jakby rezonans głosny przenoszony na bude jak bylo cieplej to tego tak nie odczuwałem czy to moze byc wina poduszek pod silnikiem dltego przy minusowej temperaturze tak sie zachowuja czy nie
rikardo Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 witam mam takie pytanie teraz jak przszly mrozy to jak auto postoi na dworze w minusowej temperaturze i jak odpala to trzesie budą i strasznie tłumik słychac jakby rezonans głosny przenoszony na bude jak bylo cieplej to tego tak nie odczuwałem czy to moze byc wina poduszek pod silnikiem dltego przy minusowej temperaturze tak sie zachowuja czy nie Rezonans przenoszony z układu wydechowego na kabinę to efekt uszkodzonej plecionki, która ulega uszkodzeniu w wyniku niesprawnych poduszek pod silnikiem. Przyjmując oczywiście, że nie zahaczyłeś gdzieś wydechem bo w takim wypadku uszkodzeniu ulega sama plecionka.
adik1983 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 kiedys zachaczylem miska i silnik az podniosło do góry i wydaje mi sie ze od tamtego momentu cos takiego sie dzieje
markus85 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 No to sam sobie odpowiedziałeś, zerwałeś poduchę zapewne, plecionkę też bym sprawdził.
MASATO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 poduszek możesz szukać od każdego 1.9 TDI, 1.8, 1.8T i 1.6 bo wszystkie mają takie same.
andrzejd1312 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 nie wszystkie takie same od diesla inne i od benzyniaka inne nawet strony się różnią
Rekomendowane odpowiedzi