Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] 17 od SuperB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko... Jak byście widzieli takie felgi na b5 avant??

Są one od skody superB po 2004 roku czy jakoś tak.

specyfikacja, którą udało mi sie ustalić: ROZMIAR: 7JX17H2 ET37

przy takim ET może wyglądać wporzo :> :cool1:

superbrims2.jpg

superbrims1.jpg

a tutaj zapożyczony link z allegro z tymi felgami ==>> http://allegro.pl/letnie-kola-skoda-audi-vw-17-bcm-i2068828649.html

Opublikowano

nawet niezłe koło, tylko trochę wąskie :wink4:

kumpel ma takie w sedanie (jakość fotki kiepska bo robił ją pilotem od TV :decayed:)

Opublikowano

no wąskie koło własnie.... tylko 7J niestety.... a zapodaj to foto robione pilotem ;p

Opublikowano

Ladne felgi, a jesli chodzi o szerokosc to troszke waskie ale nie wszystkim to przeszkadza

Opublikowano

No jakoś się jeździ :)

aaaafmy.jpg

Opublikowano

Jak komuś styka 17, to propozycja godna uwagi. Fajne.

Opublikowano

Fajne fele za niewielkie pieniądze :good:

Opublikowano

To już lepiej zamiast kupiłć felgę dołożyć i kupić coś mocniejszego od 1.6 :hi:?

dac 2tysie za kola a dac np. 12za auto :gwizdanie: i potem i tak 2tysie na felgi.... to jest kurna interes :good: :good: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 18:13_________________________________________________pozatym nie ma to nic wspolnego z tematem....

Opublikowano

To już lepiej zamiast kupiłć felgę dołożyć i kupić coś mocniejszego od 1.6 :hi:?

:facepalm:

Opublikowano

Zastanawiam sie nad zamontowaniem u mnie czegoś większego niż te moje standardowe 16" ..... chciałem celowac w 18" ale postanowiłem zaprzestać na 17'stkach. Ta opcja od SuperB jest fajna, bo dość tańsza alternatywa a wygląda na prawde fajnie. Tylko musiałbym dokupic coś na zawias żeby pujść na glebe bo na moim standardowym 1BA przy 17 calach będzie wyglądał raczej jak wóz drabiniasty :shocked: :shocked: hehe....

Opublikowano

Bardzo ładna felga i jak poszukasz to tanio wyrwiesz komplet ;)

A co do gleby to samymi sprężynami lepszymi ładnie opuścisz Audi do tych felg ;)

Opublikowano

a co myślicie o 17" na ori zawiasie 1BA ?? ;p Ma ktoś fotki jak wygląda avant na takim zestawieniu? .... nie zależy mi aż tak bardzo na lansie żeby opuszczać autko..... :/ ale jednak mimo wszystko chciałbym więcej niż standardowe 16" :embarrassed:

wiem że mieszam, wiem :decayed:

Opublikowano

Na razie nic nie myślę,bo przydałyby sie tutaj jakieś fotki,może ktoś wstawi:) A co do powyższego,to ładne 17,ale dla mnie zbyt skromne i nie pasują do Audi- ale to tylko moja opinia.

Opublikowano

a co myślicie o 17" na ori zawiasie 1BA ?? ;p Ma ktoś fotki jak wygląda avant na takim zestawieniu?

do 17" obowiązkowo trzeba obniżyć auto...

tutaj masz moje 1BA+17"+225/45 :wallbash:

20110331017.jpg