pablo311091 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam Mam takie Pytanko Mój problem polega na tym, ze czasami mi za muli autko, tzw: jak jadę nie wiem 20,40,nawet do 100km/h to obroty spadają chociaż mam wciśnięty gaz,a jak puszcze gaz i wcisnę spowrotem to już normalnie jest. często to już się zdarza. a drugi problem jest taki: - jechałem 100 km/h i chciałem więcej pojechać to nie chciał. Obroty spadały spowrotem i nie do puszczało przekroczyć 100km/h podjechałem do stacji paliw nalałem tam z 5 litrów PL ropy to normalnie zaczął pracować może mi ktoś pomoże ten problem rozwiązać mam audi a4 b5 19 .TDI 90 Koni z 1995 roku
grzegorzmen Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zapiąć Vaga -zrobić logi i wtedy się zobaczy a najlepiej jak by zrobić w czasie w/w objawów . Dodatkowo odczytać błędy też powinno być pomocne
pablo311091 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 aha... to będę musiał do znajomego podjechać żeby podpiął mi i zobaczył. filtr paliwa ? wiem ze przed zima wszystkie wymieniane były a przedwczoraj odstojnik czyściłem z filtra to trochę syfu było
Lu-Gi Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Widocznie nalałes jakiegoś chu***o paliwa wymień filtr i zalej auto do min 1/2 baku na jakiejś dobrej stacji np. shell [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 14:02_________________________________________________oprócz tego vag oczywiście
pablo311091 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 to znaczy cały czas ruska wlewam, a czasami PL żeby wtryski przeczyściło A autko mam od roku i nic zarazie się nie psuło
DiAMOND Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 to znaczy cały czas ruska wlewam, a czasami PL żeby wtryski przeczyściło A autko mam od roku i nic zarazie się nie psuło Jak kupujesz ruskie paliwo od przemytnika to nic dziwnego, że kiepska jakość
danu44 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A czasami PL żeby wtryski przeczyściło No i prosze, kolega tankuje polskie paliwo zeby dodac zdrowia silnikowi... i wtryski nim czysci. A my tak na nie narzekamy... i w Germani chcielibysmy tankowac. Odrazu widac jak inaczej patrzy sie ze wschodu na zachod. Pozdrawiam ps. Kolego Pawel, podjedz gdzies na Polskiego Shella... i zatankuj do pelna Shell V-Power. Kup STP, czarne i niebieskie i wlej do do zbiornika. Wczesniej wlej STP, nastepnie paliwo. Pojezdzij tak ze 200-300 kilometrow i daj znac czy sie zmienilo. ps. oczywiscie filtr paliwa najlepiej zmienic na nowy, i to jakis markowy. Knecht, Mann, Bosch.
wili Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Na ruskim paliwie bujam sie już dwa lata bez żadnych problemów .
kamilglm Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Widocznie teraz jakość ruskiego paliwa się pogorszyła , wymień filtr paliwa i zatankuj dobrej jakości ON, powinno wrócić do normy.
Rekomendowane odpowiedzi