niuniek222 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam! Od wczoraj zauważyłem, że termometr mi pokazuje złą temperature tak ok 4/5 stopni mniej niż jest rzeczywiscie na dworze. Dziś wracałem do domu i mi pokazywał - 12 a na dworze jest gdzies - 17. Gdzie w B6 jest umieszczony termometr? Czy przyczyną może być to, że włożyłem karton na chłodnice żeby szybciej silnik się zagrzał?
kamilglm Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak dobrze pamiętam czujnik jest za zderzakiem przednim, więc karton może wpływać a pokazywanie innej temp, po prostu wyjmij karton i zobacz czy będzie prawidłowo pokazywało.
niuniek222 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 noe wlasnie jest tam taka jakby kostka ale nie wiem co to jest. Wyjme czujnik i sprawdze co i jak
wladi Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 noe wlasnie jest tam taka jakby kostka ale nie wiem co to jest. Wyjme czujnik i sprawdze co i jak Między zderzakiem a chłodnicą powinien być ten czujnik temp.
niuniek222 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Wyjąłem karton i wszystko wróciło do normy. Już teraz pokazuje temperaturę dobrze. Dzieki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi