tony84 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam. oto kilka fotek mojego wymarzonego avancika.jak narazie to zwykły standard beż jakichkolwiek przeróbek. Motorek 1.8T APU, 100kkm przebiegu (potwierdzonego), z gazem sekwencyjnym. na wyposażeniu nie ma żadnych ekscesów, ot taki zwykły standard, tj. klimatronić, elektryka z przodu (szyby i lusterka), radio CONCERT z cd,centralny, alarm, immo, i to chyba wszystko z tych ważniejszych "bajerów" :> autko kupiłem niedawno w wawie. przed kupnem sprawdzałem u rogala i czeka mnie wyniana pierdół (olej, filtry, uszczelka pod pokrywą zaworów), na szczęście nic poważnego nie znaleźliśmy.auto z polskiego salonu. pierwszy właściciel, przebieg tylko 100kkm. nie wiem co robić z rozrządem, wymieniany był przy 90kkm (co również potwierdziłem) i taki mam dylemat czy warto wymienić. oto fotki (niestety dość słabej jakości): w planach mam pare kosmetycznych zmian, tj.: - alu 17" jakiś wzór ori (chyba od s4 :>) - usunięcie oznaczeń z przodi i z tyłu - delikatną ścieme na szyby - hamulce ATE POWER DISC - i myśle jeszcze o montażu elektryki na tył (ale to odleglajsze plany) zastanawiam się jeszcze nad chromem dookoła szyb, ale musze najpierw znaleźć ori obwódki, bo tylko takie wchodzą w gre. i to chyba będzie na tyle co chodzi o mjego avancika, wszelkie zmaina zamieszcze na bierząco. pozdro 4 maniacs
freon Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ładny standard A jakie planujesz felgi?
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ktos z forum ma duzo ori chromow wokol szyb na sprzedaz co do audiki to jesli jestes pewien ze ma 100 000km i 10 000km temu byl wymieniany rozrzad to chyba nie ma potrzeby wymieniac .... chyba ze nie jestes pewien. ciekawy kolor ... czy ladny ? sam nie wiem... napewno inny niz wiekszosc chip jakis bedzie ?
tony84 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 konkretnie jeszcze się nie zdecydowałem, chodzą mi po głowie takie: fele od a8 po polerce najprawdopodobniej będę wybierał z tych wzorów. chybeże znajdę coś lepszego :>
rafalekx Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A może pomyślisz o takich felgach jak ma wit.s albo cuber? Mi się tamte bardzo podobaja i planuje w przyszłym roku zainwestować w nie Co do autka bardzo fajna sztuka :th: tak jak mówisz felgi potrzebne i to jak najszybciej, chrom też może być A co do oznaczeń... nie zdejmuj, tzn. ringi oszczędź Poza tym furka ok
tony84 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 co do czipsa to jeszcze nie wiem.narazie wystarcza mi 150 kucy. wcześniej jeździłem bmw o podobnej mocy także narazie wystarczy. kiedyś może coś pomyśle. z resztą narazie i tak niunia stoi nie śmigana. kolor fakt inny niż wszystkie. ktoś z forum am taki na sedanie. ogólnie zielonego nie lubie ale jak zobaczyłem ten to . ogólnie kolorek na żywo dużo lepiej się prezentuje. na fotkach lekko brudny bo już stoi jakiś czas i dawno nie był myty. przedewszyskim kolor oryginalny i malo powtarzalny. i o to chodzi felgi raczej będeę brał któreś z tych trzech co pokazałem. jakoś najbardziej mi się podobają te trzy wzory
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kolor fakt inny niż wszystkie. ktoś z forum am taki na sedanie. ogólnie zielonego nie lubie ale jak zobaczyłem ten to . ogólnie kolorek na żywo dużo lepiej się prezentuje. na fotkach lekko brudny bo już stoi jakiś czas i dawno nie był myty. przedewszyskim kolor oryginalny i malo powtarzalny. i o to chodzi tak.... TOPOR ma ten sam kolor: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_audi_a4_tdi_18_polift-t28502.0.html
tony84 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Opublikowano 19 Maja 2008 nowe foteczki. dużo się nie zmieniło. jak narazie nowe kółka od eski (tymczasowo, jednak 17" to za dużo) i wyczyszczona klapa niedługo zmiana (lub polakierowanie na czarno) grila oraz ściema na szybki
Reggi Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Ogolnie ładne audi :th: ..ale ..czy wstydzisz sie pierścieni ? Na klapie to strasznie łyso bez nich :gwizdanie: Co co chromów wokół szyb ..przerabiałem temat ..możesz znaleźć info w dziale "nadwozie" :th: Powiem tylko że bez wycinania tylen szyby sie nie da
tony84 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Opublikowano 19 Maja 2008 chromy już nieaktualne.ciężko znaleźć ori a jakieś inne mi nie pasują. co do pierścieni to się nie wstydzę. po prostu nie lubie oznaczeń na aucie. przednie pierścienie zostaną. tylko chyba będą na czarno.
Reggi Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 przednie pierścienie zostaną. tylko chyba będą na czarno. :naughty To juz lepiej było by je wogole usunąć - czysty grill- skoro na klapie zostały usuniete :gwizdanie:
tony84 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Opublikowano 19 Maja 2008 jeszcze zobaczymy jak to będzie narazie dużo koncepcji mam i jeszcze nie wiem które wdrożyć
szybki34 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam. Uważasz, że 17-tki za duże? Napisz, bo nie wiem jakie fele kupić, ale też myślę, że 16-tki to w sam raz.
topor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Piekny Lorbeergrun:D wg mnie idalny bo avant:d no i ten kolor:D koło tez extra;)
pawelc Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 widziałem taki kolor w realu ... jest naprawde Ok .. Auto super .. ale, faktycznie brakuje z tyłu kółeczek :gwizdanie:..
topor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 etam pupa;) dramatu nie ma:D niedlugo moja A4 jescze bardziej podobna do Twojej :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi