adrianus Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 witam wszystkich, pytanie skierowane do ogółu: kto w hyde parku --> w na kazdy temat jest moderatorem i zarzadza wrzucanymi tu postami i jakimi zasadami kieruję się przy ocenianiu, ktory wątek jest warty tego aby wisiał, a który nie? ostatni mój założony temat dotyczył śledzonego przez ostatni tydzień przez całą Polskę wątku "zaginionej" małej Madzi. w nocy wkleiłem aktualne newsy, nie po to aby bić pianę, wydawać osądy, czy kogokolwiek szkalować, ale po to aby mieć w jednym miejscu informacje z różnych źródeł dotyczące tej sytuacji. wątek zniknął, nawet nie wylądował w koszu. o co chodzi? w na każdy temat jest tona betonów, tematów od czapki i bez większego sensu. I ok, bo po to jest na każdy temat. ale jak widzę nazwa " na każdy temat" jest mało adekwatna bo cenzura działa,
Cris Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 jest takie coś jak pytanie do moderatorów tam proponuje zapytać.
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 glosowales za PO?no to juz wiesz czemu zniknal :polew:
Cris Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie ACTA i nie PO. To Chudineze :polew: ale odbiegacie od tematu. :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ale jak widzę nazwa " na każdy temat" jest mało adekwatna bo cenzura działa, Przestań chrzanić o jakiejś cenzurze. Jakby posty były na poziomie i byłaby rzeczowa dyskusja to temat by dalej wisiał. Ale oczywiście nie , trzeba zrobić syf jak na czacie onetu. Ja rozumiem , że ta sprawa jest bulwersująca , ale może warto trochę pohamować emocje i trzymać jakiś poziom swoich wypowiedzi. Oczywiście jak o zwykle bywa dyskusja musiała wkroczyć w strefę polityki. Jak chcesz to wyczyszczę ten wątek z debilnych postów i wrzucę go ponownie. Tylko ostrzegam , że wszystkie kolejne żenujące komentarze oraz wpisy dotyczące polityki będą skutkowały kropkami
adrianus Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Prezesie! nie chrzanie, jak to określiłeś. założyłem wątek dotyczący sprawy, która od tygodnia jest na językach większości Polaków. a dokładniej, wkleiłem jedynie link do info z onetu. nie napisałem żadnego komentarza dotyczącego powyższego, bo nawet nie zdążyłem Wszedłem dziś po południu na forum, włączyłem na każdy temat, bo chciałem zobaczyć co w dyskusji ciekawego i nie zobaczyłem nic bo wątku już nie było. Nie widziałem/nie czytałem w jakim kierunku dyskusja się potoczyła; czy osądów, wyzwisk, porównań politycznych itp. Skoro uważaliście, że rozgorzała dyskusja była na żenująco niskim poziomie, dlatego go zamknęliście, to OK. nie mam nic do tego, że wątek zniknął. Bo też nie lubię syfu na forum.
Hugo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Większość postów była w takim stylu jak ten pierwszy z brzegu: Kobieta psychicznie chora a napewno z zaburzeniami JA bym ją ku*** zaźgał tępym nożem i żywcem zakopał jeśli to wszystko na 100% się potwierdzi A potem standardowo zaczęły się jazdy z po , pisem i kotem Kaczyńskiego
chudineze Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie ACTA i nie PO. To Chudineze Daj dowód, że to ja jeśli nie masz to ja zgodnie z regulaminem dowalę Ci zaraz uciszenie i się skończą bezpodstawne pomówienia.
HaVoK Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie ACTA i nie PO. To Chudineze Daj dowód, że to ja jeśli nie masz to ja zgodnie z regulaminem dowalę Ci zaraz uciszenie i się skończą bezpodstawne pomówienia. I tak się kończy zadzieranie z władzą
Rekomendowane odpowiedzi