Opublikowano 30 Kwietnia 20197 l 4 godziny temu, mech15 napisał: Tył 288 mm - jarzma są zamienne lewa-prawa strona? da sie zamienic, to nie B8
Opublikowano 30 Kwietnia 20197 l Sam ściągnąłem je z innego auta i teraz nie wiem które jest które, ale wyglądają identycznie.
Opublikowano 30 Kwietnia 20197 l 33 minuty temu, mech15 napisał: Sam ściągnąłem je z innego auta i teraz nie wiem które jest które, ale wyglądają identycznie. Zgrubienie od strony koła na dół
Opublikowano 1 Maja 20197 l Osłony pod tył 288 quattro można gdzieś kupić nowe w rozsądnych pieniądzach?
Opublikowano 1 Maja 20197 l W dniu 29.04.2019 o 17:45, Dev napisał: tutaj nie chodzi o rozstaw srub bo jest taki sam tylko od centralny otwór w Q jest wiekszy Dev A możesz pokazac na przykładowy zdjęciu o który dokładnie otwór chodzi? Na aucie czy na samej tarczy? Bo cały czas mnie to nurtuje
Opublikowano 1 Maja 20197 l Godzinę temu, mech15 napisał: Osłony pod tył 288 quattro można gdzieś kupić nowe w rozsądnych pieniądzach? Aso 250zl
Opublikowano 1 Maja 20197 l 3 godziny temu, Iceman_873 napisał: Dev A możesz pokazac na przykładowy zdjęciu o który dokładnie otwór chodzi? Na aucie czy na samej tarczy? Bo cały czas mnie to nurtuje Otwór centralny Tam gdzie przychodzi półoś
Opublikowano 1 Maja 20197 l 4 godziny temu, Iceman_873 napisał: Dev A możesz pokazac na przykładowy zdjęciu o który dokładnie otwór chodzi? Na aucie czy na samej tarczy? Bo cały czas mnie to nurtuje Proszę bardzo. Osłona ośka Osłony quattro
Opublikowano 2 Maja 20197 l @Dev Podpowiesz czy przewody w oplocie do A4 b6 pasują pod zaciski z s4 b6 345mm? Czy trzeba szukać przewodów konkretnie do s4. Bo jak będę robił swap to od razu przewody też chciałbym wymienić.
Opublikowano 2 Maja 20197 l 14 minut temu, Patryk14 napisał: @Dev Podpowiesz czy przewody w oplocie do A4 b6 pasują pod zaciski z s4 b6 345mm? Czy trzeba szukać przewodów konkretnie do s4. Bo jak będę robił swap to od razu przewody też chciałbym wymienić. To samo jest
Opublikowano 2 Maja 20197 l 6 minut temu, Dev napisał: To samo jest Brać Hel czy możesz polecić coś innego, ew. Może masz coś w sprzedaży?
Opublikowano 2 Maja 20197 l 5 godzin temu, Patryk14 napisał: Brać Hel czy możesz polecić coś innego, ew. Może masz coś w sprzedaży? Mam Hel-a
Opublikowano 6 Maja 20197 l Wejdą, ale sprężynki dźwigienek ręcznego pasuje zmienić na te krótsze od zacisków 288mm
Opublikowano 6 Maja 20197 l Dev, mam u siebie według wlepki hamulce: 1LB to tarcza przód 288 1KD to tarcza tył 245 jak rozumiem byłby sens swapa na 320/288? Pytanie czy do moich zimowych 16 wejdą takie? 7Jx16 offset 42 - ori audi. Gdzieś czytałem, że masz gotowe zestawy na swapa z regenerowanymi i malowanymi (na czerwono?) zaciskami, czy to aktualne? Czy jakiś rachunek jesteś w stanie wystawić, jak rozumiem, ewentualny kontakt telefoniczny w kwestii szczegółów, jakieś konkretne godziny na dzwonienie? Pozdrawiam.