Dev Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nie bo są grube piasty. Ty tez nie masz tego zrobionego ???? Przeciez Ci mowilem jak mieszales z 345/300mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ehhhhhhh..... nie mogłeś dac znać ?bym Ci podesłał takie jak trzeba mam tego do zayebania wiec jak jedno oddam to nic sie nie stanie to odeslesz mi z heblami jak tyle tego masz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nie ma problemu, bedzie co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nie bo są grube piasty.Ty tez nie masz tego zrobionego ???? Przeciez Ci mowilem jak mieszales z 345/300mm Nie. wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 shame on you artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dev nie masz może blaszek z nr 4F0615269A do hebli z S4? Albo nie wiesz gdzie można dostać w dobrej cenie bo w ASO komplet 2 szt. to wydatek 430 zł. Ponawiam. Nie wie ktoś coś albo nie ma dużych zniżek w ASO hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Z tego co pamiętam to blaszki do hebli S4 345mm mają numer: 8E0 615 269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 http://c1552172.r72.cf0.rackcdn.com/7325_x800.jpg moge je miec za jakieś 320zł/kpl ale jest to totalnym bezsensem lepiej ta kasę zainwestowac w lepsze klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Bez różnicy. Taka sama cena i to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Bez różnicy. Taka sama cena i to to samo. http://s28.postimg.org/vjwxj7ptn/image.jpg to nie jest ta czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Aha to 100 mniej. Hmm zobaczymy co z tego wyniknie ale dzięki wielke za odp dobrze wiedzieć ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ---------- [TABLE] 4F0615269 SPREZYNA MOCUSPREZYNA MOCU [TD=align: right]58.95[/TD] [TD=align: right]72.51[/TD] [TD=align: center]0[/TD] [TD=align: center]33 [/TD] 4F0615269A SPREZYNA MOCUJACA [TD=align: right]175.18[/TD] [TD=align: right]215.47[/TD] [TD=align: center]0[/TD] [TD=align: center]1 [/TD] [/TABLE] To nie to z końcówką A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 prawidłowy nr to: 8E0 615 269 tych blaszek nie było w B6 tylko w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Aha ok dzięki jeszcze raz. Pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 lepiej stuknij sie w głowe zamiast "pomyslenia" dla mnie takie rzeczy kupuja tylko Pozerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 He zapamiętam. ---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- Puść mi jeszcze na PW ile kosztuje i zajmuje u ciebie renowacja kompletu hebli z S4 bo nie wiem w jakim będą stanie może będzie trzeba będzie je odmalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 wszystko zalezy od tego co trzeba z nimi zrobic ceny zaczynąją sie od 250zł za kpl na oś z jarzmami rok gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ok w przyszłym tyg powinienem je mieć To się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 lepiej stuknij sie w głowe zamiast "pomyslenia"dla mnie takie rzeczy kupuja tylko Pozerzy Amen. żeby nie było ,że dwuznacznie coś powiedziane i nie wiadomo co autor miał na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ja bym poszedl w tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 na zatrzaski ?? czy trzeba jakoś podklejać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi