Opublikowano 25 Stycznia 201412 l Musze jeszcze dokładnie sprawdzić jak mocno można wysunąć. Nie będzie problemu z ESP, jak dam inne dystanse z tyłu?
Opublikowano 25 Stycznia 201412 l O ESP nie musisz sie martwic. Ale jak zalozysz dystanse jedz na geometrie.
Opublikowano 31 Stycznia 201412 l Dev Powiedz mi czy warto to pchać do mojego klekota i w ogole czy podejdzie ? Bo mam w dobrych piniadzorach do wziecia ---------- Post dopisany at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ---------- Lub te. Ale widzialem ze tutaj inaczej jest montowany zacisk
Opublikowano 31 Stycznia 201412 l Te z ferrari są praktycznie jak moje, adapter to 3 stowki do takich średnio, moim zdaniem lepsze takie montowane od góry przez adapter jak tradycyjnie od czoła ale szczerze marcin, majac nowszy typ zwrotnic nie pchalbym sie w dorabianie adapterow tylko szukal w dobrej cenie czegos takiego Audi RS3 11r zaciski komplet przód ORYG GWARANCJA! (3875885789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. za 800 ostatnio widzialem na allegro ale ktos je zabral, pod tarcze 345mm tez gdzies widzialem takie ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- tu za 1000 Audi RS zaciski hamulcowe WI153 (3872426248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 1 Lutego 201412 l Czy pod te zaciski RS tez trzeba mieć adaptery. Z jakimi zmianami jeszcze wiąże sie ich montaż?
Opublikowano 1 Lutego 201412 l adaptery sa oryginalne juz razem z zaciskami i pasuja bez zadnych przerobek, z tarcza moze byc problem bo ta z rs3 jest troche glebsza, mozna sprobowac zalozyc tarcze z rs4 364mm wczesniej skracajac adapter ktory jest razem z zaciskami o 3mm, wtedy bylo by idealnie, innym lepszym sposobem bylo by zrobienie 3mm dystansu miedzy tarcze a piaste, wtedy bez zadnego ciecia mozna bylo by zalozyc oryginalne tarcze z rs3 pod te zaciski 370x34mm, wszystko bylo by bez problemowe w montazu
Opublikowano 10 Lutego 201412 l A masz może jakieś foto, bym sobie zobrazował czarny połysk vs półmat ? A może robiłeś grafit ?
Opublikowano 10 Lutego 201412 l Robilem i grafit ale to ...ujnia Zrobie Ci w polysk a i tak zmatowieje :grin:
Opublikowano 10 Lutego 201412 l zaufam mistrzowi kurna ...ogarnij sie człeku !!!!!!!!!!!!...on Ci wyśle różowe jak nie wybierzesz koloru
Opublikowano 10 Lutego 201412 l artur musial leciec do leroy merlin kupowac srebrny spray jak nie okreslil koloru i dev wyslal mu paczke
Opublikowano 10 Lutego 201412 l Ufaj, ufaj, róźowe dostaniesz To wtedy blaszki poproszę z "hello kitty" i będę musiał ludziom wciskać kit, ze to auto żony. zaufam mistrzowi kurna ...ogarnij sie człeku !!!!!!!!!!!!...on Ci wyśle różowe jak nie wybierzesz koloru Oficjalnie, wszem i wobec poproszę takie czarne jak na zdjęciu zaprezentowanym przeze mnie wcześniej
Opublikowano 11 Lutego 201412 l Panowie, jaka jest wysokość tarczy 320mm do 3.0 tdi, 46,5mm? Musze szybko zamówić i chcę żeby to było to co ma być Spasi?
Opublikowano 11 Lutego 201412 l czy zmiana zacisków z s4 b6 na te z s4 b8 zmieni skuteczność hamowania?? są jakieś różnice odczuwalne po zmianie?? waga??