Opublikowano 19 Grudnia 201312 l Koledzy mam pytanko czy tarcze zaciski i jarzma od a6 c6 3.0 tdi pasują do a4 b6.
Opublikowano 19 Grudnia 201312 l Tylko zaciski przód i tarcze tył z jarzmami Pod warunkiem ze jest 330mm
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l ja mam pytanie do posiadaczy A4 B7 z 312mm hamulcami z przodu. Chcę kupić same jarzma tylko nie wiem dokładnie jaki numer na nich jest wybity? na brzegu jarzma zazwyczaj jest 3 cyfrowy numer po którym można je rozpoznań np. na 312mm jarzmach z TT jest 451 a jaki numer jest wybity w B7 bo jarzma są na pewno inne na 288mm jest chyba 740 czy coś. A może ktoś jest po upgradzie na 320 lub więcej i chce się pozbyć?
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l Mam cosik takiego na stanie. Zaciski z jarzmami wypiaskowane i pomalowNe proszkowo kolor czerwony. Tarcze nowe Otto Zimmermann. Klocki ori audi. Płyn Ate Typ200 1litr Przewody hamulcowe w stalowym oplocue HEL
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l ja tylko same jarzma potrzebuję po taniości niemalowane zwykłe dla klienta...
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Ktoś się orientuje jakim cudem jedna osoba z forum handluje nawiercanymi tarczami na tył od 3.0 TDI 288 mm Zimmermana, skoro Zimmerman takich nie produkuje? 8E0615601M - są tylko zwykłe od ZM, nie ma nawiercanych. Polecacie innej firmy?
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l No tak wiem wiem ale dziwnie zachował się producent też oferując 255 nawiercaną a 288 już nie.
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l dokładnie....jak już to wentylowana nawiercana........najwyżej ciut mniejsza/większa ale wentylowana
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l a masz Danielu z Rotingerem w ciężkim aucie jakieś doświadczenia? Bo mnie ta firma średnio przekonuje. Pozdrówki
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l czy pompa abs z s4 b6 pasuje p&p do 1,9tdi?? jej zmiana coś da na + ??
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l a masz Danielu z Rotingerem w ciężkim aucie jakieś doświadczenia?Bo mnie ta firma średnio przekonuje. Pozdrówki osobiście jeszcze nie,ale kumpel startuje w zawodach i twierdzi iż nigdy się nie pokrzywiły,auto to bmw e36------------- Perforowane, nie nawiercane Czereśniaki jedne dla mnie to:-nawiercane -nacinane
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l producent tak się wyraża o swoich produktach.. [*=left]Tarcze tuningowe Rotinger jako jedyne w tej klasie cenowej dostępne są aż w pięciu wzorach tuningowych. W zależności od wyboru klient może otrzymać tarczę nawiercaną, tarczę nacinaną lub nacinaną i nawiercaną, a wszystko to w kilku różnych konfiguracjach. Tarcze i bębny hamulcowe: nawiercanie i tuning
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Nawiercani i wiercenie to dwie różne rzeczy. Jak na razie widzialem tylko tarcze EBC które były nawiercane.